L-week : Upperdareparty

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 15 november 2019
Tijd: 20:00 - 23:00
Type: Overige

Locatie:

Naam: Het Roze Huis
Straat: Draakplaats 1
Postcode: 2018
Plaats: Antwerpen
Provincie: Antwerpen
Land: Belgie

Omschrijving:

Heb je zin in een onvergetelijke avond met vriendinnen? Of gewoon met andere dames? Zit er een verjaardag aan te komen? Dan is een sensuele Upper at home party echt iets voor jou.

Deuren open om 20u00, de party start om 20u30.
Bijdrage gratis. Inschrijven via atthis@atthis.be
Adres: Geuzenstraat 27, 2000 Antwerpen

Het event kadert in de L-week: een event voor lesbische, bisekuele, trans*, queer en niet -binaire mensen. Alle info kan je vinden op: www.hetrozehuis.be/l-week-2019. Blijf op de hoogte door de pagina L-week te liken.

Dit event wordt gesteund door Stad Antwerpen en Centrum Gelijke Kansen.

Deze locatie is toegankelijk voor mensen met een rolstoel (het toilet echter niet). Indien u vragen heeft over de toegankelijkheid, gelieve de locatie van dit event te contacteren.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Het komt goed

Een wee gevoel trok door mijn hele lichaam. Hoorde ik nou goed wat Mel zei? Hoorde ik nou goed wat ze tussen de regels door bedoelde? | De vrouw op de brug, deel 18.

Lees verder

Wie zwijgt, stemt toe?

Hoogstpersoonlijk: 'Ik kan die subtiele en minder subtiele opmerkingen en grapjes niet meer aanhoren. Ik moet er wel wat van zeggen.'

Lees verder

Vertrouwen

Ik dacht aan Mel terwijl we de haven uitvoeren en ik me bukkend en naar kabels grijpend naar de voorsteven begaf. Zou zij zich wel redden? | De vrouw op de brug, deel 17.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden