L-week : Upperdareparty

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 15 november 2019
Tijd: 20:00 - 23:00
Type: Overige

Locatie:

Naam: Het Roze Huis
Straat: Draakplaats 1
Postcode: 2018
Plaats: Antwerpen
Provincie: Antwerpen
Land: Belgie

Omschrijving:

Heb je zin in een onvergetelijke avond met vriendinnen? Of gewoon met andere dames? Zit er een verjaardag aan te komen? Dan is een sensuele Upper at home party echt iets voor jou.

Deuren open om 20u00, de party start om 20u30.
Bijdrage gratis. Inschrijven via atthis@atthis.be
Adres: Geuzenstraat 27, 2000 Antwerpen

Het event kadert in de L-week: een event voor lesbische, bisekuele, trans*, queer en niet -binaire mensen. Alle info kan je vinden op: www.hetrozehuis.be/l-week-2019. Blijf op de hoogte door de pagina L-week te liken.

Dit event wordt gesteund door Stad Antwerpen en Centrum Gelijke Kansen.

Deze locatie is toegankelijk voor mensen met een rolstoel (het toilet echter niet). Indien u vragen heeft over de toegankelijkheid, gelieve de locatie van dit event te contacteren.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Niet vrouwelijk genoeg

Dilemma: 'Mijn vriendin wil dat ik mascara en lipstick gebruik, want het moet vrouwelijker. Hier heb ik zó geen zin in. Het past allemaal niet bij mij.' Wat zou jij doen?

Lees verder

Theater: Verte

Sara Kroos speelt nieuwe voorstelling: Ze is grof, ze is direct, ze maakt je aan het lachen om de ergste dingen en ze heeft een klein hartje.

Lees verder

Bar Buka Singleborrel

Shotjes, 'kletspotten' en singles: Ellen, Natascha, Mirne, Kim, Jeanette, Marilou, Meryem, Elisa, Anna, Nicky, Claudia. Ze waren er allemaal. En allemaal waren ze even leuk.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden