Pride Walk Wageningen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 11 oktober 2019
Tijd: 18:45
Type: Cafe & Party
Website: https://shoutwageningen.nl/pride-walk/

Locatie:

Naam: Wageningen
Straat: 5 Mei Plein
Plaats: Wageningen
Provincie: Groningen
Land: Nederland

Omschrijving:

Pride Walk Wageningen 2019

Dit jaar hangt gemeente Wageningen op 11 oktober, internationale coming out dag, niet alleen de regenboogvlag uit, maar onthult ook een gedicht over diversiteit en mogen zijn wie je bent, dat geplaatst wordt in de ingang van het gemeentehuis.
Om dit statement van LHBTQ+ acceptatie van de gemeente extra kracht bij te zetten, organiseert SHOUT een pride walk voorafgaand aan de onthulling van het gedicht. Iedereen is welkom om mee te lopen. Diverse verenigingen, politieke partijen en andere organisaties hebben al aangegeven dat er vertegenwoordigers vanuit hun organisatie meelopen om te laten zien dat bij hen iedereen welkom is ongeacht geaardheid en genderidentiteit.

Pride Walk Wageningen zal starten op het 5 Mei Plein en via de Bergstraat en Hoogstraat naar het gemeentehuis lopen. Vanaf 18:45 wordt er verzameld op het 5 Mei Plein en om 19:15 start de Pride Walk. Stichting Homomonument Amsterdam heeft hun grote regenboogvlag die al in vele pride walks in het land geweest is, ter beschikking gesteld. Iedereen is van harte uitgenodigd om
zelf ook pride vlaggen en spandoeken (met een positieve boodschap) mee te nemen.


Wil je als organisatie/vereniging meelopen, meldt je dan aan op shoutwageningen.nl/pride-walk.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Genderneutrale kleding

Zeeman wordt 'zeemens': de Nederlandse winkelketen lanceert een genderneutrale kledinglijn, genaamd #BasicZ, in unisex-fit en genderneutrale kleuren.

Lees verder

Ziek, zondig en pervers

Conversietherapie of 'homogenezing': een traumatische brainwash voor God en familie-eer. In Nederland is een verbod op deze 'therapieën' eindelijk in zicht.

Lees verder

Ze wil naar een seksfeest

Zij & seks: 'Lijkt het je niet geil, al die lijven om ons heen?' Het riep bij mij het beeld op van een soort slangenkuil vol glibberige vrouwenlichamen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden