Ladies Lounge Special - met optreden Two Dollar Tuesday

Algemene informatie:

Geplaatst door: Rosalie
Datum: 23 november 2019
Tijd: 20:00
Type: Cafe & Party
Website: http://cocdeventer.nl/2019/11/ladies-lounge-special/

Locatie:

Naam: Fermerie
Straat: Muggeplein 9
Postcode: 7411 NW
Plaats: Deventer
Provincie: Overijssel
Land: Nederland

Omschrijving:

Op 23 november  2019 is er een speciale Ladies Lounge, namelijk op zaterdagavond. Deze editie is er een speciaal optreden van de band Two Dollar Tuesday. Natuurlijk wordt ook bij deze speciale avond gezorgd voor een leuke sfeer en hapjes. Al met al een spetterend feest, waarbij vrouwen gezellig kunnen (bij)kletsen en helemaal uit hun dak kunnen gaan.


Neem je vriendinnen mee naar de Fermerie. Voor een dansje en een drankje, (ont-)spanning en vermaak… Vanaf 20.00 uur ben je welkom. Entree voor deze Ladies Lounge is € 5,00.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Bar Buka Singleborrel

Shotjes, 'kletspotten' en singles: Ellen, Natascha, Mirne, Kim, Jeanette, Marilou, Meryem, Elisa, Anna, Nicky, Claudia. Ze waren er allemaal. En allemaal waren ze even leuk.

Lees verder

Season of Love

Laat je meeslepen door de passie van de hoofdpersonen en de spannende romantische ontwikkelingen in deze sympathieke en hartverwarmende queer romcom kerstfilm.

Lees verder

Seksueel geweld bi-vrouwen

Rutgers: 'Nog niet eerder is zo gedetailleerd naar LHB's gekeken. Dit blijkt zinvol; met name in de groep biseksuele vrouwen vallen dan verschillen op.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden