What You See Festival 2019: Dag 2

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 23 november 2019
Tijd: 10:00-04:00
Type: Festival
Website: https://whatyouseefestival.nl/#program

Locatie:

Naam: Theater Kikker
Straat: Ganzenmarkt 14
Postcode: 3512 GD
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

What You See Festival: Een eigentijds internationaal kunstenfestival over gender & identiteit in de haarvaten van Utrecht.


Op zaterdag 23 november is de Nederlandse première van de poëtische dansvoorstelling Aquí, Siempre van de Braziliaanse Poliana Lima te zien. In het stuk overdenkt de maker met vier vrouwelijke dansers van verschillende leeftijden het onverbiddelijke verglijden van de tijd. De première kan gecombineerd worden met het werk-in-wording In First Person van Daniel Mariblanca. Mariblanca maakte, tijdens de eerste editie van What You See, grote indruk met de solo 71BODIES 1DANCE. In In First Person zet hij de transitie van de 54-jarige botenbouwer Tonje Havtad centraal. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Bar Buka gaat dicht

Geluidsoverlast maakt dat de populaire vrouwenbar tijdelijk haar deuren sluit: Een grootscheepse verbouwing moet het probleem verhelpen.

Lees verder

IFFR 2020

Grote diversiteit aan films en focus op jonge, onderscheidende makers: het Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR) gaat van start.

Lees verder

Rolverdeling ouderschap

Dilemma: Na de geboorte van ons kind wil mijn vriendin parttime gaan werken. Ze wordt dan afhankelijk van mij, en ik verfoei afhankelijkheid. Wat zou jij doen?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden