Queer Cafe Utrecht / What You See Festival 2020

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 21 november 2020
Tijd: 19:30-22:00
Type: Cafe & Party
Website: https://whatyouseefestival.nl/queer-cafe/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

What You See Festival nodigt je uit voor het tweede Queer Café die plaatsvindt in de Bibliotheek Utrecht/De Neude. Tijdens de informele talkshow sluiten Erik Alkema en Eveline van de Putte aan om te vertellen over het Transgender Ouderenproject en de video-expositie “Ik mag zijn wie er is”. De video-expositie toont het verhaal van vijf oudere trans gender personen. Presentator Teddy Tops gaat daarnaast in op Eveline’s boeken “Stormachtig Stil” en “Nieuwe Namen” over roze en queer / transgender ouderen.


Fotograaf Marvel Harris sluit aan om te vertellen over het nieuw verschenen fotoboek “Marvel” naar aanleiding van het project “Inner Journey”. De avond wordt aangevuld met een muzikaal en literair programma.


Het Queer Café komt tot stand in samenwerking met feministische boekhandel Savannah Bay en de Bibliotheek Utrecht.


LIVE STREAM


Volg het Queer Café via de live stream en praat mee via de chat. Meer informatie op whatyouseefestival.nl


WHAT YOU SEE FESTIVAL


Het Utrechtse What You See Festival is een multidisciplinair festival over gender en identiteit. Dit jaar vindt What You See Festival van 19 t/m 22 november plaats in o.a. Theater Kikker, Het Huis Utrecht, de Bibliotheek Utrecht én online.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Sound Of Our Harmony

COC Songfestival presenteert verrassende online show 'Sound Of Our Harmony'. Het belooft een muzikale 'feel good' show te worden en is via diverse kanalen te zien.

Lees verder

The Haunting of Bly Manor

Horror! Een 'lesbisch liefdesverhaal met geesten', getraumatiseerde kinderen, een nanny, huishoudster, een tuinier en ongeziene krachten, te zien op Netflix.

Lees verder

Meisje, vrouw, anders

Volg de levens van twaalf vrouwen - waaronder een non-binaire social media-influencer en een lesbische toneelschrijver - die elk op zoek zijn naar iets, in tijden van verdeeldheid.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden