COC Songfestival

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 28 november 2020
Tijd: 20:00-22:00
Type: Festival
Website: https://www.facebook.com/events/306523223869460

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Sound Of Our Harmony #onlineshow #coronaproof


Op zaterdagavond 28 november 2020, de avond waarop eigenlijk de 26ste editie van het COC Songfestival had moeten plaatsvinden, presenteren COC Midden-Nederland en het Landelijk Team COC Songfestival de online show 'COC Songfestival: Sound Of Our Harmony'. De show wordt mede mogelijk gemaakt door het Bob Angelo Fonds.


Helaas niet vanuit het theater waar de finale eigenlijk zou worden gehouden, maar vanuit verrassende 'coronaproof' thuissituaties trakteren we je op een muzikale 'feel good' show. Een show waarin we terugblikken op de historie van het festival en de editie van vorig jaar. Met bijzondere gasten en muzikale bijdragen hopen we je een fijne avond te bezorgen in deze vreemde tijd.


In de komende weken maken we bekend wie er allemaal te zien zullen zijn tijdens de show.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Hoop, ruzie en verlies

'Zij wist wanneer we moesten stoppen, dat talent heb ik nooit gehad.' Dorine (31) is verslaafd aan gokken, verloor haar vriendin en zit tot haar nek in de schulden.

Lees verder

'Damespaden déden iets'

Lesbiennes die zich zichtbaar, met regenboogveters en al, in de openlucht begaven… Er kwamen vaak heftige reacties op de aankondiging van een nieuw Damespad. Rita Zwaan blikt terug.

Lees verder

Boek & Borrel

Welk boek heeft een onuitwisbare indruk op je gemaakt? Welk boek sleepte je vroeger mee in je tas? En wat heeft dit boek betekend in je leven? In gesprek met… Claudia van der Werf.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden