COC Songfestival

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 28 november 2020
Tijd: 20:00-22:00
Type: Festival
Website: https://www.facebook.com/events/306523223869460

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Sound Of Our Harmony #onlineshow #coronaproof


Op zaterdagavond 28 november 2020, de avond waarop eigenlijk de 26ste editie van het COC Songfestival had moeten plaatsvinden, presenteren COC Midden-Nederland en het Landelijk Team COC Songfestival de online show 'COC Songfestival: Sound Of Our Harmony'. De show wordt mede mogelijk gemaakt door het Bob Angelo Fonds.


Helaas niet vanuit het theater waar de finale eigenlijk zou worden gehouden, maar vanuit verrassende 'coronaproof' thuissituaties trakteren we je op een muzikale 'feel good' show. Een show waarin we terugblikken op de historie van het festival en de editie van vorig jaar. Met bijzondere gasten en muzikale bijdragen hopen we je een fijne avond te bezorgen in deze vreemde tijd.


In de komende weken maken we bekend wie er allemaal te zien zullen zijn tijdens de show.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden