The Box Groningen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 28 februari 2021
Tijd: 13:00-16:00
Type: Overige
Website: https://www.facebook.com/thebox050/

Locatie:

Naam: Jimmy's
Straat: Herestraat 103
Postcode: 9711 LG
Plaats: Groningen
Provincie: Groningen
Land: Nederland

Omschrijving:

In verband met het coronavirus werken we met een aanmeldsysteem. Stuur een mailtje met je naam naar: jongerengroningen@cocgd.nl. Hoor je niks? Dan ben je van harte welkom. Zitten we vol? Dan krijg je wel een mailtje en kom je op de wachtlijst.


Meeting voor lesbo, homo, bi, transgender en queer jongeren t/m 18 jaar. Elke laatste zondag van de maand om 13.00-16.00 uur bij Jimmy’s, Herestraat 103 in Groningen.


Meer info of aanmelden: jongeren@cocgd.nl


The Box Groningen en Drenthe organiseert maandelijks meetings voor LHBTQ+ jongeren in Jimmy's Groningen en in Cheers te Assen.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Horoscoop maart 2021

Je ex zal je uit onverwachte hoek confronteren met wat voorbij is, wat is haar boodschap? Het verleden hoeft zich niet te herhalen en de lente komt eraan. Wat staat jou te wachten?

Lees verder

Genderpraatjes

Jongerenlijn voor steun en vragen over gender: Vanaf vandaag kunnen jongeren - volledig anoniem- met hun vragen, problemen en zorgen terecht bij getrainde ervaringsdeskundigen.

Lees verder

Lokaal 69

Seksuele voorlichting: In de 'week van de liefde' werden de deuren geopend van een virtueel biologielokaal vol video's, games, quizjes en weetjes over seks.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden