The Box Groningen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 28 februari 2021
Tijd: 13:00-16:00
Type: Overige
Website: https://www.facebook.com/thebox050/

Locatie:

Naam: Jimmy's
Straat: Herestraat 103
Postcode: 9711 LG
Plaats: Groningen
Provincie: Groningen
Land: Nederland

Omschrijving:

In verband met het coronavirus werken we met een aanmeldsysteem. Stuur een mailtje met je naam naar: jongerengroningen@cocgd.nl. Hoor je niks? Dan ben je van harte welkom. Zitten we vol? Dan krijg je wel een mailtje en kom je op de wachtlijst.


Meeting voor lesbo, homo, bi, transgender en queer jongeren t/m 18 jaar. Elke laatste zondag van de maand om 13.00-16.00 uur bij Jimmy’s, Herestraat 103 in Groningen.


Meer info of aanmelden: jongeren@cocgd.nl


The Box Groningen en Drenthe organiseert maandelijks meetings voor LHBTQ+ jongeren in Jimmy's Groningen en in Cheers te Assen.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

TranScreen 2021

Transgender Filmfestival dit jaar online, met internationale films, discussie panels en workshops, speciale aandacht voor sport en extra ruimte voor transgender jeugd.

Lees verder

Moet ik afstand nemen?

'Mentaal ben ik normaliter sterk en stabiel, maar het almaar op eieren lopen, elk woord op een goudschaaltje moeten leggen, sloopt me totaal.' Wat zou jij doen? #dilemma

Lees verder

De Brabantse Potcast

'Het gaat niet alleen over potten, maar over LHBT. Ons doel is om serieuze onderwerpen met het gemoedelijke Brabantse te combineren en bespreekbaar te maken.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden