Dialoog – thema Groeien en bloeien

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 17 april 2021
Tijd: 19:30-22:00
Type: Overige
Website: https://www.facebook.com/events/749730702584121

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Poink in online Dialoog – thema Groeien en bloeien


Ga je graag met andere lesbische (LBTQ+) vrouwen het gesprek aan? De dialoog aangaan betekent: samen in gesprek zijn, praten met elkaar, luisteren naar elkaar. Dit keer rondom het thema “Groeien en bloeien”.


‘Word wie je bent’, zei Nietzsche. Je groeit op en wordt volwassen maar is dat ook degene die je echt bent? Wat heb je nodig om te worden wie je bent? Heb je dat in je leven al gevonden of ben je nog op zoek naar wat jou doet groeien en bloeien? Ben je ook belemmeringen tegengekomen die jouw groei en bloei in de weg stonden? Hoe ben je daar mee omgegaan? En hoe ziet het eruit, als jij volledig in bloei staat? Wat zijn jouw mooiste, sterkste momenten? Wanneer voel je je echt jezelf?


Als je het leuk vindt om hierover in gesprek te gaan, doe dan mee aan de dialoog op 17 april. Aanmelden kan door een mail te sturen naar poinkindialoog@gmail.com.


Een dialoog verloopt als volgt: We beginnen met een voorstelrondje en de eerste associaties. Daarna komt de tweede ronde waarin elke deelneemster een voorbeeld mag aandragen aan de hand waarvan zij onderzoekt wat het thema voor haar betekent. De anderen stellen haar vragen om zo dichterbij de kern te komen. Zo komen we stapsgewijs tot inzichten die we alleen door samenspraak kunnen bereiken. We sluiten een dialoog af met de vraag: wat neem jij mee uit deze dialoog? Een dialoog is dus een onderzoekend gesprek waarbij nieuwsgierigheid en respect de belangrijkste voorwaarden zijn. Bij dat respect hoort ook dat als jij even geen voorbeeld weet of op sommige vragen geen antwoord wilt geven, dat dat geen enkel probleem is.


Op de website van Poink kun je nog meer lezen over de opzet van een dialoog en hoe het online werkt. https://poink.info/een-online-ontmoeting-de-dialoog/


Poink organiseert diverse activiteiten voor lesbische (LGBTQ+) vrouwen om elkaar te ontmoeten.


Deze dialoog start zaterdagavond 17 april om half acht en wordt rond tien uur afgesloten. Er kunnen maximaal acht vrouwen meedoen aan de dialoog. De dialoog wordt online gevoerd met behulp van Zoom. Begeleider van de dialogen vanuit Poink is Agnes Nibbeling.


Poink in Dialoog – Thema: Groeien en bloeien


Dialoogleider: Agnes Nibbeling


Datum: zaterdag 17 april 2021


Tijd: van 19.30 tot 22.00 uur


Locatie: online via ZOOM


Kosten: 1 euro per persoon


Aanmelden: poinkindialoog@gmail.com


Hoop je dan te zien.


Groet,


Agnes, begeleider Poink dialogen


www.poink.info

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden