Trans and Friends café InClusion

Algemene informatie:

Geplaatst door: donyavh
Datum: 30 juli 2021
Tijd: 20:00-00:30
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/121954973337591

Locatie:

Naam: The Manor Amsterdam
Straat: Linnaeusstraat 89
Postcode: 1093 EK
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

*Trans and Friends café InClusion at the Manor Hotel Linnaeusstraat 89 Amsterdam. Vrijdag 30 juli van 20:00 tot 00:30 uur is er weer een InClusion.


*Let op er mag alleen aan tafel worden gezeten niet aan de bar. Maximum aantal personen per tafel is 4. We dienen ons te registreren in het Manor, ze leggen hiervoor een intekenlijst klaar zodat iedereen zich kan inschrijven bij binnenkomst. Maximum aantal in de ruimte is 30 personen.


Omdat er i.v.m. coronamaatregelingen maar met 30 mensen aanwezig mogen zijn moet je je eerst aanmelden. Wil je aanwezig zijn bij cafe InClusion in het Manor Hotel. Mail naar info@transamsterdam.nl Zonder registratie kun je niet aanwezig zijn.


Mocht je na aanmelding niet aanwezig zijn of ben je b.v. ziek geworden laat het ons weten. Dan kunnen we je plek afstaan aan iemand anders.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Boerderij van Dorst

Raven van Dorst trekt zich terug op het platteland om een droom na te jagen: zelfvoorzienend landbouwen. Om zo de wereld een klein beetje mooier te maken. Elke week schieten twee collega's te hulp.

Lees verder

Verslaafd aan de liefde

Codependentie: Een verzameling strategieën die jij jezelf hebt aangeleerd en die je door de jaren heen bent gaan gebruiken om je staande te houden. Deel 1: Relatieverslaving.

Lees verder

Turks, queer en trots

Regiedebuut Ayla Çekin Satijn in première op Nederlands Film Festival: Beş vertelt het verhaal van een Turkse, queer vrouw die bang is niet geaccepteerd te worden door haar gemeenschap.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden