Trans and Friends cafe InClusion

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 26 november 2021
Tijd: 20:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.transamsterdam.nl/single-post/trans-and-friends-café-inclusion

Locatie:

Naam: The Manor Hotel
Straat: Linnaeusstraat 89
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

TransAmsterdam organiseert de laatste vrijdag van de maand Trans and Friends café InClusion in het Manor Hotel. Waar je onder genot van een drankje "trans" vrienden kunt ontmoeten


Data: 26 november, 31 december 20:00 – 00:00 2021


*Let op er mag alleen aan tafel worden gezeten niet aan de bar. Maximum aantal personen per tafel is 4. We dienen ons te registreren in het Manor, ze leggen hiervoor een intekenlijst klaar zodat iedereen zich kan inschrijven bij binnenkomst. Maximum aantal in de ruimte is 30 personen.


Omdat er i.v.m. coronamaatregelen, maar met 30 mensen aanwezig mogen zijn moet je je eerst aanmelden. Wil je aanwezig zijn bij café InClusion in het Manor Hotel mail naar info@transamsterdam.nl in cc wafa@transamsterdam.nl Zonder registratie kun je niet aanwezig zijn.


Mocht je na aanmelding niet aanwezig zijn of ben je b.v. ziek geworden laat het ons weten. Dan kunnen we je plek afstaan aan iemand anders.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Vrijheid of geestelijk afsterven

Ingrid Kluvers schreef een roman over de coming out van een lesbische vrouw in de jaren 1980. De worstelingen van hoofdpersonage Hans zijn deels autobiografisch en voor iedereen herkenbaar.

Lees verder

Onthulling van Laxmi Manuela

'Het voelt voor mij ontzettend goed om tijdens Rotterdam Pride 2023 mijn persoonlijke verhaal te delen en zo anderen, die twijfelen over hun geaardheid, te inspireren!'

Lees verder

Liefde wint in België

Alice on the Roof bracht een hartverwarmend nummer uit om een historische mijlpaal te vieren: de 20e verjaardag van het huwelijk voor mensen van hetzelfde geslacht in België.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden