Trans and Friends cafe InClusion

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 26 november 2021
Tijd: 20:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.transamsterdam.nl/single-post/trans-and-friends-café-inclusion

Locatie:

Naam: The Manor Hotel
Straat: Linnaeusstraat 89
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

TransAmsterdam organiseert de laatste vrijdag van de maand Trans and Friends café InClusion in het Manor Hotel. Waar je onder genot van een drankje "trans" vrienden kunt ontmoeten


Data: 26 november, 31 december 20:00 – 00:00 2021


*Let op er mag alleen aan tafel worden gezeten niet aan de bar. Maximum aantal personen per tafel is 4. We dienen ons te registreren in het Manor, ze leggen hiervoor een intekenlijst klaar zodat iedereen zich kan inschrijven bij binnenkomst. Maximum aantal in de ruimte is 30 personen.


Omdat er i.v.m. coronamaatregelen, maar met 30 mensen aanwezig mogen zijn moet je je eerst aanmelden. Wil je aanwezig zijn bij café InClusion in het Manor Hotel mail naar info@transamsterdam.nl in cc wafa@transamsterdam.nl Zonder registratie kun je niet aanwezig zijn.


Mocht je na aanmelding niet aanwezig zijn of ben je b.v. ziek geworden laat het ons weten. Dan kunnen we je plek afstaan aan iemand anders.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Kracht van fantasie

Rouze: Erotische luisterverhalen gericht op de moderne vrouw. 'Onze verhalen zijn romantisch, spannend en plagerig maar vaker gewoon heel opwindend. Kies waar jij zin in hebt.'

Lees verder

LHBTIQ+ Mindfulness

Stress kan je blik vernauwen, ervoor zorgen dat je maar blijft doorgaan en jezelf daardoor een beetje vergeet. Mindfulness is met aandacht dingen doen en beleven.

Lees verder

Paarse Vrijdag 2021

Join the movement op 10 december! Met naar verwachting een half miljoen scholieren op zeker 2500 scholen lijkt aan die oproep nu al overweldigend gehoor te zijn gegeven.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden