Samen potje poolen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 19 december 2021
Tijd: 15:00
Type: Cafe & Party

Locatie:

Naam: Snooker en Poolcentrum Woensel
Straat: Winkelcentrum Woensel 84d
Postcode: 5625 AE
Plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Van 15.00 tot 17.00 uur kunnen we terecht bij Snooker en Poolcentrum Woensel (Winkelcentrum Woensel 84d, 5625 AE in Eindhoven). Deze locatie is via bus bereikbaar vanaf het centraal station. We mogen met max. 4 mensen aan één tafel spelen. Een pooltafel kost €13 p/u, deze kosten delen we gezamenlijk. Vermoedelijk zijn de huidige corona regels tzt nog actief wat betekent dat deze activiteit om 17:00 uur ten einde is. Heb je zin om ook mee te gaan, laat het me weten via whats-app of klaartjebloks@gmail.com (incl. je whats-app nummer) en dan voeg ik je toe aan de tijdelijke whats-app groep van deze activiteit. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden