Workshop: met zachtheid uit jouw winterdip

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 23 januari 2022
Tijd: 13u30
Type: Workshop
Website: https://www.facebook.com/events/426881989186552/

Locatie:

Naam: Het Roze Huis
Straat: Draakplaats 1
Postcode: 2018
Plaats: Antwerpen
Provincie: Antwerpen
Land: Belgie

Omschrijving:

Ben je een L* vrouw of persoon en heb je last van de winterdip? Voel je vaak stress? Ben je regelmatig moe? Je hebt misschien al heel wat dingen geprobeerd om uit je winterdip te komen, of je volgde een advies dat voor jou écht niet bleek te werken. Of misschien hoop je dat het wel vanzelf passeert. Beeld je dan eens in dat het wél mogelijk is om je lichter en blijer te voelen, je wél meer ontspannen te voelen, wél meer energie te hebben. Om wél weer die persoon te zijn die het beter ziet zitten, om je kortom wél gelukkiger te voelen. Welkom bij deze nieuw ontworpen workshop met Chloé & Marjan: Op minder dan 4 uur tijd laten we je kennismaken met onze unieke aanpak gebaseerd op het “wheel of self-care”. Hierdoor krijg je zonder veel moeite een eerste zicht op wat er voor jou nu het best werkt om uit je winterdip te geraken. Samen met de groepsinteractie en een zachte, liefdevolle begeleiding kan je volgens onze bescheiden mening wel eens héél positief verrast worden!

L*vrouwen en personen: We gebruiken L met een asterisk zodat we inclusief zijn voor iedereen die zich als lesbisch, feministisch, bi, trans of queer identificeert.

Wat kan je verwachten?
Een interactieve workshop waarbij je tips & tricks krijgt die onmiddellijk inzetbaar zijn. Naast een kort stukje theorie zullen we vooral oefenen. Tijdens de pauze kan je genieten van gratis thee en water.
Deze workshop is een aanrader voor mensen die hoogsensitief zijn, last hebben van negatieve gevoelens, herstellende zijn van een burn-out ...

Praktische info:
Wanneer: zondag 23 januari 2022 van 13u tot 17u
Plaats: Zolder Het Roze Huis: Draakplaats 1, 2018 Antwerpen of online via Zoom**
**Moesten de coronamaatregelen ons niet toelaten om live samen te komen, dan houden we deze workshop online via Zoom op dezelfde datum en uur. Je wordt hiervan ten laatste 14 januari op de hoogte gebracht. Enkele dagen voor de workshop ontvang je dan via email de link om online deel te nemen aan de workshop.

Prijs: 40 euro per persoon

Voor personen die een sociaal statuut hebben en voor wie het inschrijvingsgeld een drempel vormt, voorzien we een sociaal tarief: doe je aanvraag door te mailen naar braspenningmarjan@gmail.com

Schrijf je in voor deze workshop door een mail te sturen naar braspenningmarjan@gmail.com en stort het inschrijvingsgeld op rekeningnummer BE 7370 5916 6912 Marjan Braspenning met vermelding ‘Workshop winterdip + voornaam en naam’

De plaatsen voor deze workshop zijn beperkt max. 15 deelnemers

Over Chloé & Marjan:
Marjan Braspenning (°1985) en Chloé Lenaerts (°1983) leerden elkaar kennen toen ze elk coördinator waren van een Regenbooghuis. Marjan in Brussel en Chloé in Antwerpen. Het klikte meteen en ze eindigden hun vergadering met de slappe lach. Sindsdien zijn ze goede vriendinnen. Naast een groot hart voor de LGBTQIA+ community, delen ze hun passie voor persoonlijke ontwikkeling, empowerment van L* vrouwen en zorgzame begeleiding van groepen. Beiden zijn ze empathisch. Chloé studeerde sociaal werk en werkt graag met groepen. Marjan studeerde communicatie en economie en werkt als coach, healer en trainer. Chloé houdt van yoga en het strand, Marjan is gek op wellness en trekt in haar vrije tijd het liefst met de rugzak door Azië.

Heb je nog vragen over deze workshop? Stuur gerust een mailtje naar braspenningmarjan@gmail.com en we helpen je graag verder.

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Kannibalisme en Masturbatie

Verwacht het onverwachte: Met deze eerste EP maakt LIONSTORM het persoonlijkste project ooit. Vuige Muis en Skerrie Sterrie touren vanaf nu door Nederland en België.

Lees verder

Vrouwen versieren voor vrouwen

'Het boek dat ik zelf zo graag had willen hebben.' Hoe word je beter in flirten, versieren en daten met vrouwen en hoe word je aantrekkelijkste versie van jezelf? Eline schreef deze praktische gids.

Lees verder

De H van Hetero

Solange Dekker & Luuk Dresen maken een podcast die voor eens en altijd een brug slaat tussen de LHBTIQA+ gemeenschap en de hetero cis-mannen en -vrouwen. Aflevering 1: de L van Lesbisch.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden