Impactful Queer | Rotterdam Pride Conference

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 23 juni 2022
Tijd: 19:00-19:00
Type: Overige
Website: https://www.facebook.com/events/732204427789505

Locatie:

Naam: Kunsthal Rotterdam
Straat: Westzeedijk 341
Postcode: 3015 AA
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Met de komst van social media kunnen we nu in een klap duizenden, al wel niet miljoenen mensen bereiken. Dit heeft de deuren geopend voor de minderheidsgroepen zoals de LGBTQIA+, BIPOC en disabled community om op ongekende manieren het podium te pakken om zichzelf te laten zien en hun volgers aan te spreken. Hierdoor zien we in een stroomversnelling impactvolle queers groeien in hun bereik voor hun cause door hun authenticiteit op social media te delen zoals Nikkie Tutorials, Naomie Pieter, Mama Qu’een, Matt Bernstein en Alok Vaid-Menon. In dit gesprek willen we een podium bieden aan de mensen die het voortouw nemen in deze ontwikkelingen en hoe we allemaal impactvol queer kunnen zijn, online en offline.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Vrijheid of geestelijk afsterven

Ingrid Kluvers schreef een roman over de coming out van een lesbische vrouw in de jaren 1980. De worstelingen van hoofdpersonage Hans zijn deels autobiografisch en voor iedereen herkenbaar.

Lees verder

Onthulling van Laxmi Manuela

'Het voelt voor mij ontzettend goed om tijdens Rotterdam Pride 2023 mijn persoonlijke verhaal te delen en zo anderen, die twijfelen over hun geaardheid, te inspireren!'

Lees verder

Liefde wint in België

Alice on the Roof bracht een hartverwarmend nummer uit om een historische mijlpaal te vieren: de 20e verjaardag van het huwelijk voor mensen van hetzelfde geslacht in België.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden