Impactful Queer | Rotterdam Pride Conference

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 23 juni 2022
Tijd: 19:00-19:00
Type: Overige
Website: https://www.facebook.com/events/732204427789505

Locatie:

Naam: Kunsthal Rotterdam
Straat: Westzeedijk 341
Postcode: 3015 AA
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Met de komst van social media kunnen we nu in een klap duizenden, al wel niet miljoenen mensen bereiken. Dit heeft de deuren geopend voor de minderheidsgroepen zoals de LGBTQIA+, BIPOC en disabled community om op ongekende manieren het podium te pakken om zichzelf te laten zien en hun volgers aan te spreken. Hierdoor zien we in een stroomversnelling impactvolle queers groeien in hun bereik voor hun cause door hun authenticiteit op social media te delen zoals Nikkie Tutorials, Naomie Pieter, Mama Qu’een, Matt Bernstein en Alok Vaid-Menon. In dit gesprek willen we een podium bieden aan de mensen die het voortouw nemen in deze ontwikkelingen en hoe we allemaal impactvol queer kunnen zijn, online en offline.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Let's talk about sex

De liefde in Japan, gendergelijkheid in IJsland, Thailand een paradijs voor transgenders..? Lieve Blancquaert reist de wereld rond om zicht te krijgen op hoe de wereld seksualiteit beleeft.

Lees verder

Discriminerend geweld

COC Nederland is blij met een wetsvoorstel dat hogere straffen stelt op discriminerend geweld. 'Geweld om wie je bent is niet alleen een klap in je gezicht, maar ook een kras op je ziel.'

Lees verder

Come Alive

Expositie waarin kunstenaars erotiek op een vernieuwende manier benaderen, bedoeld om je te laten transformeren en mee te laten voeren langs fantasieën, openbaringen en onthullingen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden