Impactful Queer | Rotterdam Pride Conference

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 23 juni 2022
Tijd: 19:00-19:00
Type: Overige
Website: https://www.facebook.com/events/732204427789505

Locatie:

Naam: Kunsthal Rotterdam
Straat: Westzeedijk 341
Postcode: 3015 AA
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Met de komst van social media kunnen we nu in een klap duizenden, al wel niet miljoenen mensen bereiken. Dit heeft de deuren geopend voor de minderheidsgroepen zoals de LGBTQIA+, BIPOC en disabled community om op ongekende manieren het podium te pakken om zichzelf te laten zien en hun volgers aan te spreken. Hierdoor zien we in een stroomversnelling impactvolle queers groeien in hun bereik voor hun cause door hun authenticiteit op social media te delen zoals Nikkie Tutorials, Naomie Pieter, Mama Qu’een, Matt Bernstein en Alok Vaid-Menon. In dit gesprek willen we een podium bieden aan de mensen die het voortouw nemen in deze ontwikkelingen en hoe we allemaal impactvol queer kunnen zijn, online en offline.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden