Seksritme

Jozien heeft vaak seks, maar niet met haar vriendin, met wie ze nu ruim vier jaar samen is. 'Ja, twee of drie keer per maand, maar dat vind ik echt te weinig.'

Ze vertelt: 'We hebben allebei een drukke baan en een druk leven, maar dat maakt voor mij niet uit. Voor mijn vrouw op zich ook niet, maar ze zit gewoon anders in elkaar.' Vreemdgaan of seks met een ander wil Jozien niet. De twee zijn gek op elkaar, willen in de toekomst trouwen en misschien wel kinderen. 'Het gaat ook niet om de liefde tussen ons,' legt ze uit. 'Dat zit wel goed. Ze is de mooiste en de liefste die ik me kan wensen. We hebben gewoon een ander ritme wat seks betreft. Zij neemt er het liefst de tijd voor. Een avond samen, eerst een romantische film kijken, hapjes, kaarsjes, een glas wijn. Dat vind ik ook heerlijk, maar mijn lijf schreeuwt om meer. Ik wil seks voor ik ga slapen, als ik wakker word. Heus niet elke ochtend en avond, maar vaak wel', lacht Jozien.

Twee jaar geleden begon het haar echt dwars te zitten. 'Ik had het gevoel dat ze mij steeds afwees, en zelfs soms dat ze me niet aantrekkelijk vond of niet meer van me hield. Het zette druk op onze relatie dat ik veel vaker zin in seks had dan zij. Seks werd een beladen onderwerp en ik vroeg me op een bepaald moment zelfs af of er niet iets mis was, en of we eigenlijk wel bij elkaar pasten.

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden