Queer choir Amsterdam in de Oude Kerk

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 10 september 2022
Tijd: 20:00-21:30
Type: Muziek
Website: https://oudekerk.nl/

Locatie:

Naam: Oude Kerk
Straat: Oudekerksplein 23
Postcode: 1012 GX
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Het Queer Choir Amsterdam keert op 10 september 2022 terug naar de Oude Kerk in Amsterdam met de nieuwe performance ‘A Gushing Deluge’. De ruimte van de Oude Kerk wordt in deze performance gebruikt om de traditionele betekenis en presentatie van een koor anders vorm te geven en te vervreemden (als in: ‘to queer’).


De performance duurt zo’n 45 minuten en vindt plaats in de context van de tentoonstelling ‘Path’ van Antionio Obá, die na afloop te bezichtigen is.


Aanvang 20:00 (deuren open om 19:45). 


Kaartjes zijn te koop via de website van de Oude Kerk


 


Hier lees je meer over de performance en het koor!

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Uitgeprocedeerd

Catherine en Aisha verborgen hun geaardheid, maar toen die toch werd ontdekt ontstond er een levensbedreigende situatie. Noodgedwongen hebben ze hun kinderen achtergelaten en zijn ze naar Nederland gevlucht.

Lees verder

Even zweten

Zina had een zware dag op haar werk. 'Telkens als ik dacht: nu zijn we er, kwam hij weer met iets nieuws op de proppen. Dingen waar ik nog nooit van gehoord had! Die ik nog nooit eerder heb gedaan!'

Lees verder

Roze Zaterdag 2024

Vier de vrijheid en acceptatie van de LHBTIQ+ gemeenschap! Groningen kleurt een jaar lang roze: tijdens het Queer Year en de landelijke Pride Roze Zaterdag op 22 juni 2024.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden