Samen naar Blend Dans Event

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 1 oktober 2022
Tijd: 20:00
Type: Cafe & Party

Locatie:

Naam: Eetcafé Stads
Straat: Paradijslaan 48
Postcode: 5611 KP
Plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Samen naar het Blend Dans Event


Van 20.00 uur tot 01:00 uur het gay & lesbian dans feest 'Blend' weer gehouden in eetcafé Stads (Paradijslaan 48, 5611 KP Eindhoven).


Een kaartje kost €10,- en die koop je aan de deur of via https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/82A56F66DD74FD718E40B23616A0BDFB.


We verzamelen vanaf 20.00 uur bij de ingang om vervolgens gezamenlijk naar binnen te gaan. De liefhebbers gaan van te voren nog een hapje eten in eetcafé Stads. Heb je zin om mee te gaan (alleen dansen en/of ook eten), laat het me weten via Whats-app of e-mail: klaartjebloks@gmail.com.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De juiste balans

In zo'n 95 procent van de gevallen gaan we ervoor en blijven we elkaars handen vasthouden. En heel, heel af en toe laten we toch maar los en kiezen we voor veiligheid.

Lees verder

Angst en censuur in Hongarije

Amnesty International concludeert dat de propagandawet een grote impact heeft: het beperkt de vrijheid van meningsuiting, leidt tot zelfcensuur en zorgt voor meer discriminatie.

Lees verder

Feelgood met een boodschap

Olga Ponjee schreef de erotische queerserie Oneindig, over mensen die kracht leren vinden in juist datgene wat ze anders maakt. 'Maatschappelijke vraagstukken combineer ik graag met fantasie.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden