Samen naar Blend Dans Event

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 1 oktober 2022
Tijd: 20:00
Type: Cafe & Party

Locatie:

Naam: Eetcafé Stads
Straat: Paradijslaan 48
Postcode: 5611 KP
Plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Samen naar het Blend Dans Event


Van 20.00 uur tot 01:00 uur het gay & lesbian dans feest 'Blend' weer gehouden in eetcafé Stads (Paradijslaan 48, 5611 KP Eindhoven).


Een kaartje kost €10,- en die koop je aan de deur of via https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/82A56F66DD74FD718E40B23616A0BDFB.


We verzamelen vanaf 20.00 uur bij de ingang om vervolgens gezamenlijk naar binnen te gaan. De liefhebbers gaan van te voren nog een hapje eten in eetcafé Stads. Heb je zin om mee te gaan (alleen dansen en/of ook eten), laat het me weten via Whats-app of e-mail: klaartjebloks@gmail.com.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Haar eerste date

'Mijn ex zou er vast wat van vinden als ze wist dat mijn vriendin verliefd is op een ander en vanavond haar eerste date met haar heeft.' Deel 2 van De Kers en de Taart.

Lees verder

Geen liefde meer

Ik vond het al zo lastig om het uit te maken, maar nu helemaal. Weggaan bij een zieke die je nodig heeft, doe je niet, maar is uit medelijden blijven wél goed?

Lees verder

Dat kan natuurlijk ook

'Soms is het even wennen voor de kinderen in het blok, twee mama's in de wijk. Want ja, dat was er eerder toch niet.' Janneke deelt het wel en wee van haar roze gezin.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden