Workshop Creatief Schrijven

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 5 oktober 2022
Tijd: 19:30
Type: Workshop

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Stichting The L*World organiseert een pnline workshop Creatief Schrijven met Tanya van der Spek.


Wil jij creatief leren schrijven? Een blog of verhaal maken waarin je lezer compleet verdwijnt? Doe dan gezellig mee aan onze online workshop Creatief Schrijven op woensdag 5 oktober van 19.30 uur tot 21.00 uur. Ervaring is niet nodig.
De workshop wordt gegeven door Tanya van der Spek. Zij werkt 25 jaar als journalist en schrijft tegenwoordig biografieën. Zo was zij 10 jaar actief bij Zij aan Zij Magazine, het magazine voor lesbische en biseksuele vrouwen. En onlangs verscheen bij de organisatie IHLIA van haar hand het Roze Levensverhaal van haar  eigen, lesbische tante: ‘Gewoon jezelf blijven’.


Kosten: Op basis van donatie.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vier diversiteit met IHLIA

Nu er in steeds meer steden Prides worden georganiseerd, zijn ook steeds meer musea en andere (culturele) instellingen bezig met het queeren van hun programmering.

Lees verder

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden