Workshop Creatief Schrijven

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 5 oktober 2022
Tijd: 19:30
Type: Workshop

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Stichting The L*World organiseert een pnline workshop Creatief Schrijven met Tanya van der Spek.


Wil jij creatief leren schrijven? Een blog of verhaal maken waarin je lezer compleet verdwijnt? Doe dan gezellig mee aan onze online workshop Creatief Schrijven op woensdag 5 oktober van 19.30 uur tot 21.00 uur. Ervaring is niet nodig.
De workshop wordt gegeven door Tanya van der Spek. Zij werkt 25 jaar als journalist en schrijft tegenwoordig biografieën. Zo was zij 10 jaar actief bij Zij aan Zij Magazine, het magazine voor lesbische en biseksuele vrouwen. En onlangs verscheen bij de organisatie IHLIA van haar hand het Roze Levensverhaal van haar  eigen, lesbische tante: ‘Gewoon jezelf blijven’.


Kosten: Op basis van donatie.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Haar eerste date

'Mijn ex zou er vast wat van vinden als ze wist dat mijn vriendin verliefd is op een ander en vanavond haar eerste date met haar heeft.' Deel 2 van De Kers en de Taart.

Lees verder

Geen liefde meer

Ik vond het al zo lastig om het uit te maken, maar nu helemaal. Weggaan bij een zieke die je nodig heeft, doe je niet, maar is uit medelijden blijven wél goed?

Lees verder

Dat kan natuurlijk ook

'Soms is het even wennen voor de kinderen in het blok, twee mama's in de wijk. Want ja, dat was er eerder toch niet.' Janneke deelt het wel en wee van haar roze gezin.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden