Nattigheid

Zij & Seks

'Ik heb toch zoiets geks. Of nou ja, ik schijn niet de enige te zijn, maar ik heb nog nooit iemand ontmoet met mijn euvel. Dat zou helemaal wat zijn zeg, twee vrouwen die allebei squirten in één bed. Kan je zo'n matras meteen weggooien.'

'Het heeft wel vaker voor hele onhandige of ongemakkelijke situaties gezorgd, zeker toen ik jonger was', vertelt Carolien (36). 'De eerste keer dat het gebeurde was er gelukkig niemand bij. Ik had mijn eerste vibrator gekocht, zo eentje met twee bewegende delen, een tarzan. En spannend dat ik het vond. Er zaten ook nog eens allemaal kralen op die rondjes draaiden, op het middenstuk wat je zeg maar helemaal inbrengt, alsof er een parelketting omheen gewikkeld was. Aan de voorkant zat trillend onderdeel, in de vorm van konijnenoren. Nou je snapt het al, dat zit dan op je allergevoeligste plekje terwijl de rest aan de binnenkant wilde bewegingen maakt. Ik had het niet meer. Echt, ik kon het eigenlijk niet hebben want het was veel te veel stimulatie tegelijk. Maar na een paar pogingen kon ik

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Vrouwen en voetbal

Op 2Doc zie je de documentaire Copa 71, die het bijzondere verhaal vertelt van een wereldkampioenschap vrouwenvoetbal dat volledig uit de sportgeschiedenis moest verdwijnen.

Lees verder

Ongeschreven

Comedian Kim Schuddeboom staat nog tot eind mei met haar voorstelling in de theaters. Het is de eerste avondvullende voorstelling van Kim, 'een stand-up show pur sang, live, rauw en ongefilterd.' We spraken haar.

Lees verder

Verliefd op een man

'Eerlijk gezegd lig ik compleet overhoop. Altijd gedacht dat ik 100% lesbienne was, maar sinds de komst van een nieuwe mannelijke collega ben ik hopeloos verliefd op hem.' Wat zou jij doen?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden