Janey Eindejaarsfeest Het Sieraad

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 10 december 2022
Tijd: 23:00-04:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/436363471760383

Locatie:

Naam: Het Sieraad
Straat: Postjesweg 1
Postcode: 1057 DT
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

For girls who love girls who love girls.


Om het jaar mooi en groots af te sluiten heb ik gekozen voor de pracht locatie: Het Sieraad in Amsterdam, met meerdere zalen zal het voelen als een mini festival, de grote Urban, hitjes zaal, een wat kleinere House zaal en een area waar je rustig kunt chillen, kletsen en een foodcorner! Met deze locatie en +- 1400 bezoekers zullen wij het eindejaarsfeest afsluiten met een knaller! BE THERE!


We all love women, don't we? Let's get together and meet new lovers & friends. Janey will bring all the girls to the urban yard. Let's dance, drink, flirt, laugh, connect and vibe.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

K's Choice - Community Edition

What You See Festival: Leo van Emden volgde twee maanden lang de bijna 100 zangliefhebbers uit de LGBTQIA+ gemeenschap in hun reis naar een concert met K's Choice.

Lees verder

Pink Parents: Sylvia en Wendy

'Het krijgen van een kind is voor veel regenboogouders een intensief traject en dan is het kindje daar… Hoe leuk is het dan als iemand met een cadeautje komt dat op jouw gezin gericht is?'

Lees verder

Caribisch & queer

Hoe zit het precies met het roze leefklimaat in het Caribisch gebied? Homoseksualiteit is nog strafbaar in zes verschillende gebieden, maar er zijn ook positieve ontwikkelingen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden