Two Chicks - optreden

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 2 december 2022
Tijd: 21:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/1061953674444289

Locatie:

Naam: Station Zuid, méér dan een café
Straat: Erasmusstraat 9
Postcode: 5216 HM
Plaats: Den Bosch
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Om 21.00 uur spelen Astrid Akse en Tessa Boomkamp weer samen in “Station Zuid, méér dan een café” (Erasmusstraat 9 5216 HM Den Bosch). Hun repertoire bestaat uit mooie kwetsbare songs, feel good tunes, eigen werk en ook kunnen de voetjes van de vloer. Genoeg ingrediënten voor een muzikaal oorstrelend en swingend live concert. Meer info: https://www.facebook.com/events/1061953674444289?active_tab=about. Gratis Entree. Waar we verzamelen volgt nog… 


Aanmelden via: Lies Peters: pink.activities@gmail.com.


Tessa Boomkamp en Astrid Akse vormden lange tijd het conservatoriumgeschoolde trio McChicks (met Phaedra Kwant en maakten twee albums in 2009, 2018) en gaan verder als Two Chicks. Ze zijn al jaren werkzaam met allerlei artiesten / projecten: Tessa werkte onder andere met Edwin Evers, Normaal, Marco Borsato; bij “Matthijs Gaat Door” won ze op 24-09-2022 de Humble Heroes Award 2022 (zie uitzending gemist). Astrid Akse heeft met onder andere met Loïs Lane, Waylon, Mathilde Santing, Edsilia Rombley, Lucretia van der Vloot, Girls Wanna Have Fun, Do, Danny de Munk, Xander de Buisonje op diverse podia gestaan (Astrid’s repertoire staat op: www.astridakse.nl/sing). Meestal zingen ze zowel covers als eigen liedjes. 


Een voorproefje van the McChicks: http://youtu.be/Wft-lfp5ZY0 (of het laatste deel van een akoestische versie bij een kleine huiskamerlocatie: http://youtu.be/21x1hvIJk0I)


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

K's Choice - Community Edition

What You See Festival: Leo van Emden volgde twee maanden lang de bijna 100 zangliefhebbers uit de LGBTQIA+ gemeenschap in hun reis naar een concert met K's Choice.

Lees verder

Pink Parents: Sylvia en Wendy

'Het krijgen van een kind is voor veel regenboogouders een intensief traject en dan is het kindje daar… Hoe leuk is het dan als iemand met een cadeautje komt dat op jouw gezin gericht is?'

Lees verder

Caribisch & queer

Hoe zit het precies met het roze leefklimaat in het Caribisch gebied? Homoseksualiteit is nog strafbaar in zes verschillende gebieden, maar er zijn ook positieve ontwikkelingen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden