Bi-café Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 2 december 2022
Tijd: 20.00 - 23.00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/BiCafeNijmegen

Locatie:

Naam: Café Marcus-Antonius
Straat: Sint Anthoniusplaats 15
Postcode: 6511 TR
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op vrijdag 2 december is er weer een Bi-café in café Marcus Antonius.


Bi-café Nijmegen is een van de weinige plaatsen in Nederland waar je andere bi+ mensen kunt ontmoeten, mensen die zich aangetrokken kunnen voelen tot meer dan 1 geslacht of gender. Ongeacht hoe je jezelf identificeert, je eigen gender, leeftijd of relatiestatus. Je kunt er nieuwe mensen leren kennen, een praatje maken, wat drinken, dansen, vragen stellen, ervaringen uitwisselen enz.


Aan het begin van de avond zitten we aan de tafel vooraan bij het raam, later op de avond verhuizen we meestal naar achteren. Om nieuwe mensen welkom te heten, vragen te beantwoorden zijn er altijd 2 gastmensen aanwezig. Je herkent ze aan hun zwarte t-shirt met Bi-café logo.


Bi-café Nijmegen is activiteit van COC Nijmegen.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

K's Choice - Community Edition

What You See Festival: Leo van Emden volgde twee maanden lang de bijna 100 zangliefhebbers uit de LGBTQIA+ gemeenschap in hun reis naar een concert met K's Choice.

Lees verder

Pink Parents: Sylvia en Wendy

'Het krijgen van een kind is voor veel regenboogouders een intensief traject en dan is het kindje daar… Hoe leuk is het dan als iemand met een cadeautje komt dat op jouw gezin gericht is?'

Lees verder

Caribisch & queer

Hoe zit het precies met het roze leefklimaat in het Caribisch gebied? Homoseksualiteit is nog strafbaar in zes verschillende gebieden, maar er zijn ook positieve ontwikkelingen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden