Bi-café Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 2 december 2022
Tijd: 20.00 - 23.00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/BiCafeNijmegen

Locatie:

Naam: Café Marcus-Antonius
Straat: Sint Anthoniusplaats 15
Postcode: 6511 TR
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op vrijdag 2 december is er weer een Bi-café in café Marcus Antonius.


Bi-café Nijmegen is een van de weinige plaatsen in Nederland waar je andere bi+ mensen kunt ontmoeten, mensen die zich aangetrokken kunnen voelen tot meer dan 1 geslacht of gender. Ongeacht hoe je jezelf identificeert, je eigen gender, leeftijd of relatiestatus. Je kunt er nieuwe mensen leren kennen, een praatje maken, wat drinken, dansen, vragen stellen, ervaringen uitwisselen enz.


Aan het begin van de avond zitten we aan de tafel vooraan bij het raam, later op de avond verhuizen we meestal naar achteren. Om nieuwe mensen welkom te heten, vragen te beantwoorden zijn er altijd 2 gastmensen aanwezig. Je herkent ze aan hun zwarte t-shirt met Bi-café logo.


Bi-café Nijmegen is activiteit van COC Nijmegen.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder

Kastdeuren en pizza

'Die wijven ook altijd. Op een dag kom je de goeie tegen, geloof mij maar.' Mona was er de hele middag en ook Lisa voegde zich bij het bonte gezelschap. – Fran & The City, deel 9.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden