Poink Live huiskamercafé thema ''relaties''

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 5 februari 2023
Tijd: 14.00 -16.30
Type: Overige
Website: https://poink.info/

Locatie:

Naam: Eikpunt
Plaats: Lent Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Relaties…. Hoe beweeg jij je daarin? Wat kom jij tegen? Ga erover in gesprek met andere vrouwen (LBTQ+). Praat, deel en luister mee in het Poink Huiskamercafé.

Meld je hier aan: https://bit.ly/LIVEHuiskamercafePoink
Kosten: € 6,-

Het Huiskamercafé is een ontmoetingsplek voor vrouwen-die-van-vrouwen-houden (LBTQ+), een laagdrempelige manier om kennis te maken met elkaar. Tijdens een Huiskamercafé gaan we met
elkaar in gesprek rondom een bepaald thema, vanuit wederzijds respect en nieuwsgierigheid.

Thema RELATIES
Relaties tussen mensen kunnen vele vormen hebben, zoals persoonlijke relaties, zakelijke relaties of liefdesrelaties in diverse vormen Een relatie geeft een verband of verbond aan. Voor een goede relatie zijn verschillende dingen belangrijk, zoals bijvoorbeeld acceptatie, respect, vertrouwen, compromis etc.
Het kan ingewikkeld zijn om een goede relatie aan te gaan en te behouden, of juist heel makkelijk.
In het huiskamer van 5 februari gaan we graag het gesprek met je aan over jouw visie op en ervaringen met verschillende relaties. Verschillende relaties kunnen verschillende emoties en
gevoelens bij je op roepen. Waarom werkt het soms wel en soms niet? Saskia is één van de gastvrouwen van dit Huiskamercafé. Zij zegt; '' In relaties met anderen kun je veel persoonlijke uitdagingen tegen komen. Dat ervaar ik zelf zo. Het woord relaties an sich doet me niet veel en ook weer wel, want bij vriendschap heb je ook al zoiets.'' Hoe sta jij hierin, en wat zijn jouw levenslessen in relatie tot anderen?

De locatie
De locatie Eikpunt in Lent is 1,4 km (ongeveer 18 minuten lopen) vanaf treinstation Nijmegen Lent. Je kunt uiteraard ook met de auto of fiets komen. Vanaf Station Nijmegen rijden de bussen 13 en 15
naar Lent. Bus 33 (richting Arnhem) stopt vlakbij. Wees er wel op bedacht dat het zondag is, dus zoek je reis goed uit vooraf. Het is prima als je wat eerder ter plekke bent.

Dit Live Huiskamercafé wordt georganiseerd door Saskia, Antonie en Marjolijn.

Wil je er bij zijn op 5 februari 2023? Meld je dan aan voor het Live Huiskamercafé. Wacht hier niet te lang mee, want er is slechts plek voor 20 deelnemers.
Aanmelden kan door dit formulier in te vullen: https://bit.ly/LIVEHuiskamercafePoink

Jouw aanmelding is definitief zodra we jouw betaling hebben ontvangen.

Heb je nog een vraag? Stuur dan een e-mail naar borrelpoink@gmail.com

Poink Live Huiskamercafé – thema Relaties
Zondag 5 februari 2023
14:00 tot 16:30, inloop vanaf 13:45
in Eikpunt in Lent (bij Nijmegen) – Duitslandstraat 4

Poink: voor vrouwen die van vrouwen houden. Ontmoeting en verbinding. https://poink.info/

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden