Silent Disco en lekker eten

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 28 januari 2023
Tijd: 18:15
Type: Cafe & Party
Website: https://www.rgb.nl/eindhoven

Locatie:

Naam: Eetcafé D'eters
Straat: Kerkstraat 30
Postcode: 5611 GK
Plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

De RGB Silent Disco bar in Eindhoven is geen gay bar, maar is wel naast Bar De Regenboog op het Stratusmseind. We gaan gezellig met een groep dames dansen op ieder zijn favoriete muziek die je instelt op de koptelefoon die je daar krijgt. Aan de kleur van het lampje zie je wie er naar dezelfde muziek luistert en wil je kletsen dan zet je hem gewoon af en dan is er geen muziek. De entree is gratis. We gaan van te voren gezellig eten om 18.15 uur bij Eetcafé D'eters (Kerkstraat 30, 5611 GK) dat op loopafstand ligt van de RGB bar. De RGB bar gaat open om 21.00 uur.


Aanmelden via: klaartjebloks@gmaill.com.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden