Samen naar de Burgemeester Daleslezing incl. Dalesprijs

Algemene informatie:

Geplaatst door: Klaar78
Datum: 27 januari 2023
Tijd: 20:00
Type: Overige
Website: https://daleslezing.nl/

Locatie:

Naam: Het Stadhuis
Straat: Korte Nieuwstraat 6
Postcode: 6511 PP
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

De Burgemeester Dalesprijs is voortgekomen uit de Dalesprijs van €500,- die jaarlijks wordt uitgereikt aan een organisatie of persoon die zich opvallend heeft ingezet tegen discriminatie (artikel 1 van de Grondwet). Ontvangst met koffie om 20:00 uur in het Stadhuis (Korte Nieuwstraat 6, 6511 PP Nijmegen). Na afloop is er gelegenheid om de prijswinnaar te feliciteren onder genot van een hapje en drankje. Meer info vind je op: https://daleslezing.nl, gezellig als je ook mee gaat!


Aanmelden via: Lies Peters: pink.activities@gmail.com


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Girls Who Love Girls

Ontmoeten en verbinden tijdens het Janey Vrouwenfestival Amsterdam, een groots evenement gericht op het vieren van de kracht, diversiteit en solidariteit van vrouwen die van vrouwen houden.

Lees verder

Horoscoop maart 2024

'Laat die pijnlijke ervaringen met je ex-vriendin los en maak ruimte voor nieuwe, positieve relaties.' - Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

Lees verder

Save Café Saarein

'We hebben de grenzeloze ambitie Saarein voort te zetten, met de nadruk op inclusiviteit, diversiteit en veel nieuwe energie. Het is cultureel erfgoed. We willen dit levenswerk koesteren.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden