Bi-café Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 3 februari 2023
Tijd: 20.00 - 23.00
Type: Cafe & Party
Website: https://cocregionijmegen.nl/ontmoeting/bi-cafe/

Locatie:

Naam: Café Marcus-Antonius
Straat: Sint Anthoniusplaats 15
Postcode: 6511 TR
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op vrijdag 3 februari vanaf 20.00 uur is er weer een Bi-café in Marcus-Antonius, St Anthoniusplaats 15, Nijmegen. Het Bi-café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor iedereen die zich op de een of andere manier aangetrokken voelt tot meer dan 1 geslacht of gender. Er is ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen, maar ook om gezellig te kletsen en te dansen.


Om nieuwe mensen welkom te heten zijn er elke avond 2 gastpersonen aanwezig. Je herkent hen aan hun zwarte t-shirt met het Bi-café logo.


Aan het begin van de avond zitten ze voorin het café, aan de tafel bij het raam. Later verplaatsen ze zich meer richting bar en dansvloer. Kun je hen niet vinden? Vraag naar hen aan de bar.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden