Bi-café Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 3 februari 2023
Tijd: 20.00 - 23.00
Type: Cafe & Party
Website: https://cocregionijmegen.nl/ontmoeting/bi-cafe/

Locatie:

Naam: Café Marcus-Antonius
Straat: Sint Anthoniusplaats 15
Postcode: 6511 TR
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op vrijdag 3 februari vanaf 20.00 uur is er weer een Bi-café in Marcus-Antonius, St Anthoniusplaats 15, Nijmegen. Het Bi-café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor iedereen die zich op de een of andere manier aangetrokken voelt tot meer dan 1 geslacht of gender. Er is ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen, maar ook om gezellig te kletsen en te dansen.


Om nieuwe mensen welkom te heten zijn er elke avond 2 gastpersonen aanwezig. Je herkent hen aan hun zwarte t-shirt met het Bi-café logo.


Aan het begin van de avond zitten ze voorin het café, aan de tafel bij het raam. Later verplaatsen ze zich meer richting bar en dansvloer. Kun je hen niet vinden? Vraag naar hen aan de bar.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder

Kastdeuren en pizza

'Die wijven ook altijd. Op een dag kom je de goeie tegen, geloof mij maar.' Mona was er de hele middag en ook Lisa voegde zich bij het bonte gezelschap. – Fran & The City, deel 9.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden