Regenboogborrel Heemstede

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 21 maart 2023
Tijd: 19:00-21:00
Type: Cafe & Party
Website: https://coc-kennemerland.nl/events/event/regenboogborrel-heemstede/

Locatie:

Naam: Loco Coffee
Straat: Julianalaan 6
Postcode: 2101 ZB
Plaats: Heemstede
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Het nieuwe seizoen van de Regenboogborrel Heemstede is begonnen. In februari, maart, april, mei en juni komen de eerste borrels. In de zomer zijn er geen activiteiten. In september, oktober en november worden de laatste Regenboogborrels georganiseerd.


Omdat muziek, kunst, dans, verdieping en plezier geeft is het OPEN PODIUM een blijvend concept geworden in de Heemsteedse Regenboogborrels.


Iedereen die wil optreden op Open Podium is van harte welkom om 3 of 4 akoestische muzieknummers, of een act van ongeveer 20 minuten te doen. Informatie of aanmelding kan via de organisatie Regenboogborrel Heemstede.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Emmy Eve

'Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik zelf mee maak. Er gaan nummers over angst voor verlies en afscheid nemen van vriendschap maar ook nummers over mijn vrouw en onze liefde.'

Lees verder

Maandverbond

Hormonale herfst bij de VPRO: Waarom praten we niet openlijker over menstrueren? Wat is de relatie tussen seks en hormonen? En hoe voelt menstrueren als je wel een baarmoeder hebt maar geen vrouw bent?

Lees verder

Diversiteit in het licht

'De weg naar volledige acceptatie vraagt om meer dan één feestje. Het gaat natuurlijk niet alleen om feest, we willen ook de kritische noot zijn voor het verbeteren van dingen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden