Regenboogborrel Heemstede

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 21 maart 2023
Tijd: 19:00-21:00
Type: Cafe & Party
Website: https://coc-kennemerland.nl/events/event/regenboogborrel-heemstede/

Locatie:

Naam: Loco Coffee
Straat: Julianalaan 6
Postcode: 2101 ZB
Plaats: Heemstede
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Het nieuwe seizoen van de Regenboogborrel Heemstede is begonnen. In februari, maart, april, mei en juni komen de eerste borrels. In de zomer zijn er geen activiteiten. In september, oktober en november worden de laatste Regenboogborrels georganiseerd.


Omdat muziek, kunst, dans, verdieping en plezier geeft is het OPEN PODIUM een blijvend concept geworden in de Heemsteedse Regenboogborrels.


Iedereen die wil optreden op Open Podium is van harte welkom om 3 of 4 akoestische muzieknummers, of een act van ongeveer 20 minuten te doen. Informatie of aanmelding kan via de organisatie Regenboogborrel Heemstede.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Ex over de vloer

Mijn nieuwe vriendin beschouwt haar ex als goede vriendin, en ze is de tweede mama van de kinderen. Ze moet altijd welkom zijn, vindt ze. Het zint me niet. Wat zou jij doen?

Lees verder

Goeie bestemming

'Die doos gaat eruit. We gaan van dit hele drama een museumstuk maken.' Willy had het helemaal uitgedacht. 'Kijk, hier gaan we morgen heen, je mag mee als je wilt.' - Fran & The City

Lees verder

Vrouw uit de kast

Stella Heman nam het platform over: 'Ik help heel graag mensen die met zichzelf in de knoop zitten en hun geaardheid willen onderzoeken, of die steun nodig hebben bij het uit de kast komen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden