Officiële opening Pride Rotterdam

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 1 juni 2023
Tijd: 19:00-01:00
Type: Groot Event
Website: https://www.facebook.com/events/973844370301958

Locatie:

Naam: Kunsthal Rotterdam
Straat: Museumpark, Westzeedijk 341
Postcode: 3015 AA
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

De officiële opening van Rotterdam Pride waar we samen 010 jaar van Rotterdam Pride zullen vieren terwijl we tegelijkertijd ook terugblikken op hoe Pride is ontstaan. Een avond gevuld met een borrel, spoken word door Luis Bracamontes van Unwanted Words en pride talk over queer masculiniteit met als afsluiter performances door mensen uit de Rotterdamse Ballroom community.


Tijdens de pride talk over queer masculiniteit gaan we met elkaar in gesprek over hoe we een gezonde vorm van masculiniteit kunnen aannemen en verspreiden. Welke invloed heeft toxische masculiniteit op de queer gemeenschap? En hoe doorbreek je sociale patronen als queer persoon?


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder

Afscheid

Inseminatiepoging drie was raak, maar na twee maanden bleek het kindje niet meer te leven. Wat moest er nu gebeuren? 'Afwachten,' had de arts gezegd. Dat gingen we dus maar doen...

Lees verder

Vers leesvoer

Een inclusieve reisgids, een 'een veelkoppig verhaal over transformatie en de zoektocht naar liefde en bestaansrecht,' en overal kleurrijke feestjes met Nine en Mella, om voor te lezen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden