Officiële opening Pride Rotterdam

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 1 juni 2023
Tijd: 19:00-01:00
Type: Groot Event
Website: https://www.facebook.com/events/973844370301958

Locatie:

Naam: Kunsthal Rotterdam
Straat: Museumpark, Westzeedijk 341
Postcode: 3015 AA
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

De officiële opening van Rotterdam Pride waar we samen 010 jaar van Rotterdam Pride zullen vieren terwijl we tegelijkertijd ook terugblikken op hoe Pride is ontstaan. Een avond gevuld met een borrel, spoken word door Luis Bracamontes van Unwanted Words en pride talk over queer masculiniteit met als afsluiter performances door mensen uit de Rotterdamse Ballroom community.


Tijdens de pride talk over queer masculiniteit gaan we met elkaar in gesprek over hoe we een gezonde vorm van masculiniteit kunnen aannemen en verspreiden. Welke invloed heeft toxische masculiniteit op de queer gemeenschap? En hoe doorbreek je sociale patronen als queer persoon?


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Zijn jongen

Carry Slee schreef een nieuw boek, over haar jeugd en het gezin waarin ze opgeroeide. Jezelf durven zijn en je eigen identiteit omarmen, dat is het allerbelangrijkste. Maar niet altijd gemakkelijk.

Lees verder

Pelgrimstocht & wandeljurk

'Ik heb altijd tegen deze gevoelens gevochten tot ik rond mijn veertigste begreep dat ik die strijd ging verliezen en dat ik behalve anderen vooral mezelf voor de gek hield.'

Lees verder

Emmy Eve

'Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik zelf mee maak. Er gaan nummers over angst voor verlies en afscheid nemen van vriendschap maar ook nummers over mijn vrouw en onze liefde.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden