Film: So Damn Easy Going

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 26 mei 2023
Tijd: 21:00-23:55
Type: Film
Website: https://www.alkmaarpride.nl/events/event/film-so-damn-easy-going/

Locatie:

Naam: Filmhuis Alkmaar
Straat: Pettemerstraat 3
Postcode: 1823 CW
Plaats: Alkmaar
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Eenmalige vertoning in het kader van Alkmaar Pride, in samenwerking met Stichting SafeSpace Alkmaar. Voorafgaand aan deze Engelstalig ondertitelde film is er een korte inleiding. Na afloop is er gelegenheid om in de foyer na te praten onder het genot van een drankje.


De 18-jarige Joanna lijdt aan ADHD en heeft medicijnen nodig om haar drukke brein op orde te houden. Haar depressieve vader zit zonder werk en kan vanwege zijn schulden Joanna niet ondersteunen. Op jacht naar geld om haar medicijnen mee te kunnen betalen, besluit ze om op haar middelbare school alles te verkopen wat ze kan. Te midden van alle chaos in haar hoofd ontmoet ze de charmante en zelfverzekerde Audrey, met wie ze al snel een hechte band ontwikkelt.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Noodtoestand in de VS

'Onze community is in gevaar. De golf van dreiging in het land veroorzaakt steeds meer haat, homofobie en transfobie, wat uiteindelijk een risico vormt voor de veiligheid van iedereen.'

Lees verder

1 op de 90

Beelden en verhalen van intersekse personen tussen de 2,5 en 81 jaar oud: Biologisch geslacht is een spectrum met oneindig veel variaties, waar veel meer bekendheid over moet komen.

Lees verder

Rainbow marketing

Timing, inlevingsvermogen, overgevoeligheden en intentie: Het uitdragen van LHBTQI+-vriendelijkheid is zo simpel nog niet. Wanneer doe je het goed (of fout)?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden