Film: So Damn Easy Going

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 26 mei 2023
Tijd: 21:00-23:55
Type: Film
Website: https://www.alkmaarpride.nl/events/event/film-so-damn-easy-going/

Locatie:

Naam: Filmhuis Alkmaar
Straat: Pettemerstraat 3
Postcode: 1823 CW
Plaats: Alkmaar
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Eenmalige vertoning in het kader van Alkmaar Pride, in samenwerking met Stichting SafeSpace Alkmaar. Voorafgaand aan deze Engelstalig ondertitelde film is er een korte inleiding. Na afloop is er gelegenheid om in de foyer na te praten onder het genot van een drankje.


De 18-jarige Joanna lijdt aan ADHD en heeft medicijnen nodig om haar drukke brein op orde te houden. Haar depressieve vader zit zonder werk en kan vanwege zijn schulden Joanna niet ondersteunen. Op jacht naar geld om haar medicijnen mee te kunnen betalen, besluit ze om op haar middelbare school alles te verkopen wat ze kan. Te midden van alle chaos in haar hoofd ontmoet ze de charmante en zelfverzekerde Audrey, met wie ze al snel een hechte band ontwikkelt.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Ex over de vloer

Mijn nieuwe vriendin beschouwt haar ex als goede vriendin, en ze is de tweede mama van de kinderen. Ze moet altijd welkom zijn, vindt ze. Het zint me niet. Wat zou jij doen?

Lees verder

Goeie bestemming

'Die doos gaat eruit. We gaan van dit hele drama een museumstuk maken.' Willy had het helemaal uitgedacht. 'Kijk, hier gaan we morgen heen, je mag mee als je wilt.' - Fran & The City

Lees verder

Vrouw uit de kast

Stella Heman nam het platform over: 'Ik help heel graag mensen die met zichzelf in de knoop zitten en hun geaardheid willen onderzoeken, of die steun nodig hebben bij het uit de kast komen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden