Queer Café Haarlem

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 11 juni 2023
Tijd: 15:00-19:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.instagram.com/p/CsrDMq_o4zn/

Locatie:

Naam: Patronaat
Straat: Zijlsingel 2
Postcode: 2013 DN
Plaats: Haarlem
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Queer Cafe Haarlem presenteert:
Karaoke Party met een optreden van Trio Vierstemmig

11 juni zien we elkaar weer bij Patronaat! Warm je stem maar alvast op om mee te zingen met alle guilty AND not so guilty pleasures.
Eerst zorgt Trio Vierstemmig ervoor dat je lekker in de stemming komt, zodat je daarna uit volle borst verder kunt zingen tijdens de karaoke.

Queer Café wil iedereen die zich identificeert als queer en/of als lhbti+ een fijne, vrolijke en veilige plek bieden voor ontmoeting en ontspanning. Queer Café is begonnen in Het Badhuis, en vindt nu vaak in Patronaat plaats. Altijd met een toffe programmering.
Het evenement is een samenwerking tussen Het Badhuis, COC en Patronaat. Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis.

Let op: uit privacy voor iedereen alleen foto’s of video’s maken als anderen daar toestemming voor hebben gegeven.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Zijn jongen

Carry Slee schreef een nieuw boek, over haar jeugd en het gezin waarin ze opgeroeide. Jezelf durven zijn en je eigen identiteit omarmen, dat is het allerbelangrijkste. Maar niet altijd gemakkelijk.

Lees verder

Pelgrimstocht & wandeljurk

'Ik heb altijd tegen deze gevoelens gevochten tot ik rond mijn veertigste begreep dat ik die strijd ging verliezen en dat ik behalve anderen vooral mezelf voor de gek hield.'

Lees verder

Emmy Eve

'Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik zelf mee maak. Er gaan nummers over angst voor verlies en afscheid nemen van vriendschap maar ook nummers over mijn vrouw en onze liefde.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden