Rainbow Academy Day 2023

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 2 december 2023
Tijd: 13:00-21:00
Type: Workshop
Website: https://nationalejeugdraad.typeform.com/to/RawtEKBS

Locatie:

Naam: Lindenberg
Straat: Ridderstraat 23
Postcode: 6511 TM
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Het is even stil geweest, maar we zijn er weer! De jaarlijkse Rainbow Academy Day komt eraan. We staan te popelen om jullie weer te ontmoeten, te leren met elkaar en om samen ons queer zijn te vieren.


Zaterdag 2 december 2023


13.00 – 21.00 uur (inclusief diner)


De Rainbow Academy is een plek waar we leren wie we zijn en laten horen wat we nodig hebben. Eens per jaar komen we met meer dan 100 mensen samen om te groeien, ontmoeten en simpelweg samen te bouwen aan onze wereld.


Het programma blijft nog even geheim, maar verwacht geweldige workshops van onder andere Utrecht Ballroom Scene en Skspraat, een heerlijk diner en een hoop creativiteit en gezelligheid!


Geen idee waar dit over gaat? Misschien rinkelt er een belletje bij de ‘Niet Alleen Anders Dag’, zo heetten we namelijk voorheen. In samenspraak met jullie hebben we onze naam veranderd naar de Rainbow Academy Day.


Dus schrijf die datum in je agenda! Inschrijven kan ook al: zie link hierboven.


De Rainbow Academy Day is net als alle andere activiteiten van de Rainbow Academy gratis voor LHBTIQA+ jongeren die iets goeds doen voor de wereld.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Samen huilen

We maakten afgelopen week iets extreem vervelends mee, de emotie zit er nog steeds in. Gelukkig zijn er ook tal van geniale, fijne en liefdevolle momenten in ons heel normale gezin.

Lees verder

Verslaafd aan telefoon

'Ik leg het af tegen de smartphone van mijn vrouw. Dat apparaatje krijgt beslist meer aandacht dan ik. Naar mijn gevoel gaat het nu bergafwaarts met ons.' Wat zou jij doen?

Lees verder

Queer Summer op Picl

Films over jezelf durven en mogen zijn: het jaarlijkse Queer Summer programma op Picl biedt verschillende films voor thuis op de bank, van Love Lies Bleeding tot Orlando.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden