Rainbow Academy Day 2023

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 2 december 2023
Tijd: 13:00-21:00
Type: Workshop
Website: https://nationalejeugdraad.typeform.com/to/RawtEKBS

Locatie:

Naam: Lindenberg
Straat: Ridderstraat 23
Postcode: 6511 TM
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Het is even stil geweest, maar we zijn er weer! De jaarlijkse Rainbow Academy Day komt eraan. We staan te popelen om jullie weer te ontmoeten, te leren met elkaar en om samen ons queer zijn te vieren.


Zaterdag 2 december 2023


13.00 – 21.00 uur (inclusief diner)


De Rainbow Academy is een plek waar we leren wie we zijn en laten horen wat we nodig hebben. Eens per jaar komen we met meer dan 100 mensen samen om te groeien, ontmoeten en simpelweg samen te bouwen aan onze wereld.


Het programma blijft nog even geheim, maar verwacht geweldige workshops van onder andere Utrecht Ballroom Scene en Skspraat, een heerlijk diner en een hoop creativiteit en gezelligheid!


Geen idee waar dit over gaat? Misschien rinkelt er een belletje bij de ‘Niet Alleen Anders Dag’, zo heetten we namelijk voorheen. In samenspraak met jullie hebben we onze naam veranderd naar de Rainbow Academy Day.


Dus schrijf die datum in je agenda! Inschrijven kan ook al: zie link hierboven.


De Rainbow Academy Day is net als alle andere activiteiten van de Rainbow Academy gratis voor LHBTIQA+ jongeren die iets goeds doen voor de wereld.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De juiste balans

In zo'n 95 procent van de gevallen gaan we ervoor en blijven we elkaars handen vasthouden. En heel, heel af en toe laten we toch maar los en kiezen we voor veiligheid.

Lees verder

Angst en censuur in Hongarije

Amnesty International concludeert dat de propagandawet een grote impact heeft: het beperkt de vrijheid van meningsuiting, leidt tot zelfcensuur en zorgt voor meer discriminatie.

Lees verder

Feelgood met een boodschap

Olga Ponjee schreef de erotische queerserie Oneindig, over mensen die kracht leren vinden in juist datgene wat ze anders maakt. 'Maatschappelijke vraagstukken combineer ik graag met fantasie.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden