Rainbow Academy Day 2023

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 2 december 2023
Tijd: 13:00-21:00
Type: Workshop
Website: https://nationalejeugdraad.typeform.com/to/RawtEKBS

Locatie:

Naam: Lindenberg
Straat: Ridderstraat 23
Postcode: 6511 TM
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Het is even stil geweest, maar we zijn er weer! De jaarlijkse Rainbow Academy Day komt eraan. We staan te popelen om jullie weer te ontmoeten, te leren met elkaar en om samen ons queer zijn te vieren.


Zaterdag 2 december 2023


13.00 – 21.00 uur (inclusief diner)


De Rainbow Academy is een plek waar we leren wie we zijn en laten horen wat we nodig hebben. Eens per jaar komen we met meer dan 100 mensen samen om te groeien, ontmoeten en simpelweg samen te bouwen aan onze wereld.


Het programma blijft nog even geheim, maar verwacht geweldige workshops van onder andere Utrecht Ballroom Scene en Skspraat, een heerlijk diner en een hoop creativiteit en gezelligheid!


Geen idee waar dit over gaat? Misschien rinkelt er een belletje bij de ‘Niet Alleen Anders Dag’, zo heetten we namelijk voorheen. In samenspraak met jullie hebben we onze naam veranderd naar de Rainbow Academy Day.


Dus schrijf die datum in je agenda! Inschrijven kan ook al: zie link hierboven.


De Rainbow Academy Day is net als alle andere activiteiten van de Rainbow Academy gratis voor LHBTIQA+ jongeren die iets goeds doen voor de wereld.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vier diversiteit met IHLIA

Nu er in steeds meer steden Prides worden georganiseerd, zijn ook steeds meer musea en andere (culturele) instellingen bezig met het queeren van hun programmering.

Lees verder

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden