Een stel mannenpinguïns

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 16 mei 2024
Tijd: 20:30
Type: Theater
Website: https://www.lux-nijmegen.nl/programma/theaterbolwerk-punch-3/

Locatie:

Naam: LUX
Straat: Mariënburg 38 – 39
Postcode: 6511 PS
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

‘Wat als een kind aan tafel wordt gemaakt en niet in bed'


In ‘Een stel mannenpinguïns’ maken we kennis met twee stellen: een mannenstel en een vrouwenstel. Om hun kinderwens waar te maken moeten de personages niet alleen omgaan met elkaars angsten en vooroordelen, maar vooral ook met die van henzelf. Auteur Maaike Bergstra heeft haar persoonlijke zoektocht van een queer vrouw met een kinderwens vertaald in een in een actueel theaterstuk. Zij voert in haar stuk vier totaal verschillende personages op die ieder een andere kijk hebben op ouderschap, hun identiteit en het leven. In korte vaak enigszins humoristische scènes zijn we getuige van anderhalf jaar gepieker en geworstel.


Kijk voor meer informatie en speeldata op https://www.tbpunch.nl/een-stel-mannenpinquins


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Uitgeprocedeerd

Catherine en Aisha verborgen hun geaardheid, maar toen die toch werd ontdekt ontstond er een levensbedreigende situatie. Noodgedwongen lieten ze hun kinderen achter en vluchtten naar Nederland.

Lees verder

Even zweten

Zina had een zware dag op haar werk. 'Telkens als ik dacht: nu zijn we er, kwam hij weer met iets nieuws op de proppen. Dingen waar ik nog nooit van gehoord had! Die ik nog nooit eerder heb gedaan!'

Lees verder

Roze Zaterdag 2024

Vier de vrijheid en acceptatie van de LHBTIQ+ gemeenschap! Groningen kleurt een jaar lang roze: tijdens het Queer Year en de landelijke Pride Roze Zaterdag op 22 juni 2024.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden