True Colors Cafe: Pink Piet en Slay Sint komen langs!

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 5 december 2023
Tijd: 20.30
Type: Cafe & Party
Website: https://truecolorsnunspeet.nl/agenda/true-colors-cafe-december2023/

Locatie:

Naam: De Roskam
Plaats: Nunspeet
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

True Colors Cafe op 5 december: Pink Piet en Slay Sint komen langs!


Wie had kunnen dromen, dat Pink Piet en Slay Sint, naar het True Colors Cafe zouden komen! En toch gaat het echt gebeuren, natuurlijk in allerlei regenboogkleuren. En misschien hier en daar wat hysterische veren, want voor Sint en Piet is iedereen gelijk, daar kunnen sommige mensen nog wat van leren.


Sint en Piet moesten wel even denken, konden ze de hele regenboogfamilie wel een cadeautje schenken? En was iedereen wel even braaf geweest, of hadden sommige net iets te veel gefeest? Het grote, roze boek was erg inclusief, dat maakte de Sint erg creatief. Een pakje hier, een pakje daar, iedereen hoort erbij, niks is raar.


Het feestje van Sint en Piet is heel divers, van Britney tot Wham!, draaien ze pakjesavond in dorpsherberg De Roskam. Iedereen is welkom, en wel hierom: je mag zijn wie je bent, ook al voel je je misschien niet gekend. Je bent mooi in iedere vorm, er is geen norm. Jij bent een parel, een rolmodel. Dus weet dat er mensen zijn die in je geloven, wil je dat aan jezelf beloven?


Laat je daarom op pakjesavond zien en horen, dat zou Sint en Piet erg bekoren. Roze pakjesavond in de Roskam begint om half negen, als Pink Piet tenminste op tijd klaar is met de schoorsteen vegen. Je kan helemaal gratis naar binnen, je hoeft alleen je eigen drankjes te pinnen. Tot dinsdag 5 december in de Roskam, we gaan er een feestje van maken, bam!


Voor meer informatie kun je ook even op www.truecolorsnunspeet.nl gluren, en als je wil, ons daar een berichtje sturen.  


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De juiste balans

In zo'n 95 procent van de gevallen gaan we ervoor en blijven we elkaars handen vasthouden. En heel, heel af en toe laten we toch maar los en kiezen we voor veiligheid.

Lees verder

Angst en censuur in Hongarije

Amnesty International concludeert dat de propagandawet een grote impact heeft: het beperkt de vrijheid van meningsuiting, leidt tot zelfcensuur en zorgt voor meer discriminatie.

Lees verder

Feelgood met een boodschap

Olga Ponjee schreef de erotische queerserie Oneindig, over mensen die kracht leren vinden in juist datgene wat ze anders maakt. 'Maatschappelijke vraagstukken combineer ik graag met fantasie.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden