Poink Online Speeddate – 25-40 jaar

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 14 februari 2024
Tijd: 20:00-22:00
Type: Cafe & Party
Website: https://bit.ly/livespeeddatePoink

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Voel je welkom bij deze Poink Speeddate voor vrouwen die van vrouwen houden. Sluit aan en ontmoet nieuwe vrouwen. Ben je klaar om nieuwe mensen te ontmoeten, boeiende gesprekken te voeren en wie weet een liefdespartner te vinden? Dan is deze speeddate speciaal voor jou!


We hebben een online avond gepland waarop je gelijkgestemde vrouwen kunt ontmoeten in een ontspannen en gezellige sfeer. Of je nu op zoek bent naar iemand om samen leuke dingen mee te ondernemen, goede gesprekken mee te voeren of af en toe af te spreken; deze speeddate is de perfecte gelegenheid om nieuwe contacten op te doen.


De speeddate-avond zal bestaan uit korte één-op-één gesprekken met álle andere deelnemers. Het maakt niet uit of je ervaren bent in speeddaten of dat het je eerste keer is, we zorgen voor een fijne en veilige sfeer.


Dus reserveer de datum in je agenda en bereid je voor op een avond vol nieuwe gezichten, boeiende gesprekken en mooie ontmoetingen.


20:00 – 22:00 (inloggen via Zoom vanaf 19:45)


Kosten: 7,50


Er is plek voor 14 deelnemers, dus wees er snel bij!


Meer lezen over een Poink speeddate: https://poink.info/een-live-poink-speeddate/


Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via speeddatepoink@gmail.com. We helpen je graag verder.


Tot ziens!


Hartelijke groet,


Team Speeddate Poink


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De juiste balans

In zo'n 95 procent van de gevallen gaan we ervoor en blijven we elkaars handen vasthouden. En heel, heel af en toe laten we toch maar los en kiezen we voor veiligheid.

Lees verder

Angst en censuur in Hongarije

Amnesty International concludeert dat de propagandawet een grote impact heeft: het beperkt de vrijheid van meningsuiting, leidt tot zelfcensuur en zorgt voor meer discriminatie.

Lees verder

Feelgood met een boodschap

Olga Ponjee schreef de erotische queerserie Oneindig, over mensen die kracht leren vinden in juist datgene wat ze anders maakt. 'Maatschappelijke vraagstukken combineer ik graag met fantasie.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden