Oranje Leeuwinnen Nations League: Spanje - Nederland

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 23 februari 2024
Tijd: 21:00-01:00
Type: Sport
Website: https://www.facebook.com/events/1083346399513088

Locatie:

Naam: Bar Buka
Straat: Albert Cuypstraat 124
Postcode: 1072 EA
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Het Nederlands elftal speelt in de halve finale van de Nations League Finals een uitwedstrijd tegen Spanje.


Nederland strijdt in de Nations League Finals met Spanje en Duitsland om twee tickets voor de Olympische Spelen van komende zomer. Frankrijk is hiervoor als organiserend land automatisch geplaatst. Bij winst in de halve finale is deelname aan de Spelen een feit. Bij verlies is er mogelijk nog een kans op kwalificatie, mits Duitsland de finale ook niet bereikt. In dat geval wordt in de wedstrijd om de derde en vierde plek bepaald wie het laatste ticket ontvangt.


Oranje speelt de tweede wedstrijd, ongeacht winst of verlies in de halve finale, een thuiswedstrijd. De halve finales worden op vrijdag 23 februari gespeeld. De finale en de wedstrijd om de derde en vierde plek worden op woensdag 28 februari gespeeld. Exacte aftraptijden en locaties worden op een later moment bekend gemaakt.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden