True Colors Café - Presentatie LHBTQIA+-alfabet

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 5 maart 2024
Tijd: 20:30-22:30
Type: Cafe & Party
Website: https://truecolorsnunspeet.nl/agenda/true-colors-cafe-5-maart/

Locatie:

Naam: De Roskam
Straat: Dorpsstraat 5
Postcode: 8071 BW
Plaats: Nunspeet
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Iedere eerste dinsdag van de maand organiseert stichting True Colors Nunspeet het LHBTIQA+-café in dorpsherberg De Roskam in Nunspeet. Dit keer op dinsdag 5 maart van 20.30 tot 22.30 uur. Tijdens dit café zal er een presentatie gegeven worden over het gehele lhbtqia+-alfabet. Hierin zullen we de letters langsgaan en verdiepende informatie geven. Na afloop van de presentatie is er uiteraard tijd om bij te praten en een drankje te doen.


Iedereen is van harte welkom. Er zijn wel een paar huisregels:


 


Iedereen is welkom, er is geen leeftijdsgrens.


Het café is gratis, de drankjes moet je wel zelf betalen. Alcohol uiteraard alleen 18+.


Het True Colors Café is een veilige plek voor iedereen. Ongewenst gedrag wordt niet getolereerd. Wij hanteren een zero tolerance beleid.


Geniet maar drink met mate.


Houd rekening met elkaar en zorg ervoor dat iedereen zich veilig en prettig voelt.


De organisatie behoudt zich het recht voor mensen te weigeren die zich niet aan de huisregels houden of hebben gehouden.


De organisatie is altijd aanwezig tijdens het café. Voel je je onverhoopt toch niet veilig? Geef dit dan direct aan, dan kan er actie ondernomen worden.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden