KRIJG’T Koningsnacht - Women Only

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 26 april 2024
Tijd: 20:00-01:00
Type: Groot Event
Website: https://www.facebook.com/events/2202800386719439

Locatie:

Naam: Bodytalk
Straat: Oudegracht 64
Postcode: 3511 AS
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Honderden vrouwen trekken jaarlijks langs het GRATIS Koningsspectakel van KRIJG’T vrouwenfeesten. Lekker even dansen, zingen, ontmoeten, plassen (niet onbelangrijk) en weer door om uiteindelijk toch weer terug te komen met andere leuke vrouwen die je hebt ontmoet op de vrijmarkt. Immers het koningsnacht feestje van KRIJG’Tvrouwenfeesten wil je niet missen. Dit jaar kunnen we voor het eerst genieten van de extra brede werf. We gaan ook daar dansen.(als het weer het toelaat – anders dansen we alleen binnen. Hoe dan ook… tot de 26ste.


Women Only Event


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Uitgeprocedeerd

Catherine en Aisha verborgen hun geaardheid, maar toen die toch werd ontdekt ontstond er een levensbedreigende situatie. Noodgedwongen lieten ze hun kinderen achter en vluchtten naar Nederland.

Lees verder

Even zweten

Zina had een zware dag op haar werk. 'Telkens als ik dacht: nu zijn we er, kwam hij weer met iets nieuws op de proppen. Dingen waar ik nog nooit van gehoord had! Die ik nog nooit eerder heb gedaan!'

Lees verder

Roze Zaterdag 2024

Vier de vrijheid en acceptatie van de LHBTIQ+ gemeenschap! Groningen kleurt een jaar lang roze: tijdens het Queer Year en de landelijke Pride Roze Zaterdag op 22 juni 2024.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden