Janey - Koninginnedag

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 27 april 2024
Tijd: 20:00-01:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/1137394267413777/

Locatie:

Naam: De Helling
Straat: Helling 7
Postcode: 3523 CB
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Koningsdag? KONINGINNEDAG!Want girls, er komt een hele speciale editie aan! Namelijk onze eerste Koningsdag editie in Utrecht! We toveren De Helling om tot hét Koningshuis voor alle queens waarbij honderden vrouwen samenkomen, de liefde vieren en natuurlijk flink dansen en meezingen. Vertel het gauw voort want dit wordt weer een spektakel voor in de boeken. Het feest is van 20:00-01:00 en de ticketverkoop start aanstaande zondag 10 maart om 13:00! GET READY!


We all love women, don't we? Let's get together and meet new lovers & friends. Janey will bring all the girls to the yard. Let's dance, drink, flirt, laugh, connect and vibe ♡.


All female line-up 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Uitgeprocedeerd

Catherine en Aisha verborgen hun geaardheid, maar toen die toch werd ontdekt ontstond er een levensbedreigende situatie. Noodgedwongen lieten ze hun kinderen achter en vluchtten naar Nederland.

Lees verder

Even zweten

Zina had een zware dag op haar werk. 'Telkens als ik dacht: nu zijn we er, kwam hij weer met iets nieuws op de proppen. Dingen waar ik nog nooit van gehoord had! Die ik nog nooit eerder heb gedaan!'

Lees verder

Roze Zaterdag 2024

Vier de vrijheid en acceptatie van de LHBTIQ+ gemeenschap! Groningen kleurt een jaar lang roze: tijdens het Queer Year en de landelijke Pride Roze Zaterdag op 22 juni 2024.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden