Queer aan Zee joins Pride Walk The Hague

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 18 mei 2024
Tijd: 13.00 - 16.00
Type: Groot Event
Website: https://queeraanzee.wordpress.com/2024/05/05/queer-aan-zee-joins-pride-walk-the-hague/

Locatie:

Naam: Koekamp
Straat: Laan van Reagan en Gorbatsjov
Postcode: 2514 AN
Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Geweldig, er komt een Pride Walk in Den Haag! Het gebeurt allemaal op zaterdag 18 mei van 13.00 uur tot 16.00 uur op de Koekamp, bij het Internationale Homomonument vlakbij Den Haag Centraal Station.

Zoek je gezelschap en wil je meelopen met Queer aan Zee? Dat kan! Kom dan om 13.00 uur naar de regenboogbanken op het festivalterrein. Daar herken je ons aan het bord ‘Queer aan Zee loopt met je mee’ (moeten we nog wel even schilderen!!!). Om 13.30 uur gaan we luisteren naar toespraken. Daarna sluiten we aan bij de lopers in de Pride Walk. Die is ongeveer 4 kilometer, gaat via het Vredespaleis, en komt rond 16.00 uur weer terug op de Koekamp. Daar zijn dan dj’s, artiesten en bars om wat te drinken te halen.

Kom je voor het eerst naar een Queer aan Zee activiteit? Voel je welkom. Het is een open groep en de deelnemers (m/v/x) vinden het hartstikke leuk om andere queer mensen te leren kennen.

We hebben er enorme zin in!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Spiegelbeeld

Haar vingers bewogen, haar nagels kropen tergend langzaam omhoog. Kippenvel op het randje van lekker. Er klopte iets niet. Er was een derde hand, in mijn nek... - Fran & The City

Lees verder

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder

Afscheid

Inseminatiepoging drie was raak, maar na twee maanden bleek het kindje niet meer te leven. Wat moest er nu gebeuren? 'Afwachten,' had de arts gezegd. Dat gingen we dus maar doen...

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden