Poink Online Speeddate 55+

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 12 juni 2024
Tijd: 20:00-22:00
Type: Cafe & Party
Website: https://poink.info/poink-online-speeddate-55-woensdag-12-juni-2024/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Poink Online Speeddate 55+ – Woensdag 12 juni 2024


Voel je welkom bij deze Poink Speeddate voor vrouwen die van vrouwen houden. Sluit aan en ontmoet nieuwe vrouwen. Ben je klaar om nieuwe mensen te ontmoeten, boeiende gesprekken te voeren en wie weet een liefdespartner te vinden? Dan is deze speeddate speciaal voor jou!


We hebben een online avond gepland waarop je gelijkgestemde vrouwen kunt ontmoeten in een ontspannen en gezellige sfeer. Of je nu op zoek bent naar iemand om samen leuke dingen mee te ondernemen, goede gesprekken mee te voeren of af en toe af te spreken; deze speeddate is de perfecte gelegenheid om nieuwe contacten op te doen.


De speeddate-avond zal bestaan uit korte één-op-één gesprekken met álle andere deelnemers. Het maakt niet uit of je ervaren bent in speeddaten of dat het je eerste keer is, we zorgen voor een fijne en veilige sfeer.


Dus reserveer de datum in je agenda en bereid je voor op een avond vol nieuwe gezichten, boeiende gesprekken en mooie ontmoetingen.


Poink Online Speeddate 55+


Woensdag 12 juni 2024


20:00 – 22:00 (inloggen via Zoom vanaf 19:45)


Kosten: 7,50


Aanmelden via:https://bit.ly/poinkspeeddate


Er is plek voor 14 deelnemers, dus wees er snel bij!


Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via speeddatepoink@gmail.com. We helpen je graag verder.


Tot ziens!


Hartelijke groet,


Team Speeddate Poink


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Spiegelbeeld

Haar vingers bewogen, haar nagels kropen tergend langzaam omhoog. Kippenvel op het randje van lekker. Er klopte iets niet. Er was een derde hand, in mijn nek... - Fran & The City

Lees verder

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder

Afscheid

Inseminatiepoging drie was raak, maar na twee maanden bleek het kindje niet meer te leven. Wat moest er nu gebeuren? 'Afwachten,' had de arts gezegd. Dat gingen we dus maar doen...

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden