2QT genderqueer gespreksgroep

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 27 juni 2024
Tijd: 19:15-21:30
Type: Overige
Website: https://www.savannahbay.nl/27-juni-2qt-genderqueer-gespreksgroep/

Locatie:

Naam: Savannah Bay
Straat: Telingstraat 13
Postcode: 3512 GV
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

2QT (uitgesproken als too cutie) staat voor Queer Questioning Trans. Ben jij trans/genderfluid/non-binair /agender/questioning/etc. In het kort, niet cis gendered? Dan is deze praatgroep voor jou! En wij willen je graag uitnodigen om samen te komen om met ons om te praten en verhalen te delen.


Wij zijn heel blij dat we deze praatgroep mogen hosten bij Savannah Bay en bij mogen dragen aan het archief van queer verhalen die hier al aanwezig zijn, dan wel in boeken of in queer bijeenkomsten.


Wij zijn; Robin, Imme en Romi, en samen organiseren en faciliteren wij deze bijeenkomst. Samen met jullie willen wij een veilige space creëren waar we als gender queers met elkaar kunnen praten en plezier kunnen hebben. Iets waar wij zelf ook veel behoefte aan hebben.


Praktische informatie:


Wil je graag aanwezig zijn, mail dan naar 2qts.utrecht@gmail.com. Stuur hierin ook mee als je specifieke behoeften/wensen hebt.


Kom je voor het eerst en/of vind je het spannend om hierheen te gaan, laat dit ons dan weten. Dan kunnen wij samen met jou kijken wat je nodig hebt om je prettig te voelen. Andere vragen? Mail gerust!


Locatie: winkel Savannah Bay, Utrecht. Rolstoeltoegankelijk


Voorzieningen: veel koekjes, thee en koffie


Wanneer: Donderdag 27 juni, 19.15 – 21.30 (inloop 19.15-19.30)


Capaciteit: 15 personen


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Kiezen, snijden, zwijgen

Marieke en Sharan zijn intersekse. Hun jeugd werd getekend door onnodige medische ingrepen en opgelegd zwijgen. Ze doorbreken hun geheim en maken een indrukwekkende documentaire.

Lees verder

Bi of lesbisch?

'We wonen sinds anderhalf jaar samen, we hebben een huis gekocht en we hebben samen een kat. Tekstboek lesbisch, zou je zeggen. Behalve dat ik al sinds mijn 15e weet dat ik biseksueel ben.'

Lees verder

Twintig jaar Mijntje

Ze is het brutaaltje van een domineesdochter en viert dit jaar haar jubileum: al twintig jaar deelt ze lief en leed met ons. We spreken maker Margreet de Heer! 'Mijntje doet alles wat ik niet durf.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden