Wikivrijdag: vrouwenboekhandels en vrouwencafés

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 28 juni 2024
Tijd: 13:00-16:00
Type: Overige
Website: https://ihlia.nl/programma/agenda/

Locatie:

Naam: Atria
Straat: Vijzelstraat 20
Postcode: 1017 HK
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

De WikiVrijdag wordt georganiseerd door de Gendergap Werkgroep van Wikimedia in samenwerking met IHLIA LGBTI Heritage en Atria en vindt iedere maand plaats, afwisselend bij Atria en IHLIA.


Ons doel: deelnemers in staat stellen om zelf meer vrouwgerelateerde en/of lhbti-onderwerpen te beschrijven op Wikipedia.


Deze maand komen we samen bij Atria. Thema is vrouwenboekhandels & vrouwencafés.


Voor de WikiVrijdagen word je om 13:00 uur verwacht op de locatie waar je tot 16:00 uur vrij kunt werken aan artikelen op Wikipedia.


 


De bijeenkomst is vrij toegankelijk voor zowel startende als ervaren Wikipediabewerkers. Wij zorgen voor een prettige omgeving waarin we samen werken aan artikelen op Wikipedia. Ervaren Wikipedia begeleiders helpen je bij je eerste of vervolgstappen op Wikipedia en/of Commons.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Kiezen, snijden, zwijgen

Marieke en Sharan zijn intersekse. Hun jeugd werd getekend door onnodige medische ingrepen en opgelegd zwijgen. Ze doorbreken hun geheim en maken een indrukwekkende documentaire.

Lees verder

Bi of lesbisch?

'We wonen sinds anderhalf jaar samen, we hebben een huis gekocht en we hebben samen een kat. Tekstboek lesbisch, zou je zeggen. Behalve dat ik al sinds mijn 15e weet dat ik biseksueel ben.'

Lees verder

Twintig jaar Mijntje

Ze is het brutaaltje van een domineesdochter en viert dit jaar haar jubileum: al twintig jaar deelt ze lief en leed met ons. We spreken maker Margreet de Heer! 'Mijntje doet alles wat ik niet durf.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden