Pathe Pride Night: La Bella Estate

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 10 juli 2024
Tijd: 19.30
Type: Film
Website: https://www.pathe.nl/film/27256/la-bella-estate?bioscoop=delft

Locatie:

Naam: Pathé Delft
Straat: Vesteplein 5
Postcode: 2611 WG
Plaats: Delft
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

In La Bella Estate (De mooie zomer) is de jonge Ginia samen met haar broer net vanuit het platteland naar Turijn verhuisd. Ze werkt in een modehuis. Op zoek naar avontuur ontdekt ze de verleidelijke wereld van kunstenaars en begint ze een affaire met een schilder. Ze ontmoet er ook Amelia, het model dat haar meeneemt naar de Boheemse wijken. Amalia is sensueel, vrij en anders dan iedereen die ze ooit heeft ontmoet. Hoe mooi wordt de zomer voor Ginia?


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Schaamte voor schaamlippen

'Ik heb een ongeneeslijke huidaandoening aan mijn vulva: lichen sclerosus. Ik moet mijn hele leven zalf smeren en het ziet er niet mooi uit. Kan ik nog wel fijn seks hebben? Wat zou jij doen?'

Lees verder

De derde vrouw

Natalie Clifford Barney schreef over een ware 'lesbian love triangle avant la lettre' in 1926. Nu is dit baanbrekende werk in het Nederlands vertaald en wordt uitgegeven door Velvet Publishers.

Lees verder

Elmer

'Als je jezelf de held maakt in je eigen verhaal en de ander de vijand, dan wordt het steeds moeilijker om kritisch naar jezelf te blijven kijken en jezelf te blijven ontwikkelen.' We spreken Elmer!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden