Bertie en Esther gaan samenwonen

Gisteravond was er een speciale aflevering te zien van het populaire televisieprogramma, waarin we een update kregen van de levens van de diverse boeren. Wij vroegen ons uiteraard allemaal af hoe het met boerin Bertie Steur zou zijn, die afgelopen zomer bekendmaakte dat haar relatie met Esther het niet had overleefd. Groot was de verrassing toen de dames aan het eind van de aflevering bekendmaakten te gaan samenwonen.



Al eerder kwamen er geruchten naar buiten, mede verspreid door de Groningse boer Geert Krops, dat Bertie en Esther helemaal nooit uit elkaar zouden zijn geweest. Dat bleek niet helemaal te kloppen. Er is wel degelijk sprake geweest van een korte breuk. Bertie gaf in een gesprek met presentatrice Yvon Jaspers aan dat ze had gehoopt rust te vinden na de laatste aflevering van het programma, maar dat ze daarna nog steeds nergens naar toe kon met Esther, omdat ze overal werden belaagd door fans. Bertie heeft toen bewust rust gezocht. Ook Esther gaf aan de tijd te hebben genomen om over de situatatie na te denken.

Uiteindelijk zagen we dat de dames schrikdraad aan het spannen waren op het terrein van Bertie. Er werd een stuk land afgebakend voor het paard van Esther. ToenYvon  Jaspers vroeg of dat paard daar dan definitief gestald werd, bevestigde het koppel stralend dat ze binnenkort gaan samenwonen.    

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden