Trouwen in Zeemanjurk?

Ineens was hij er: de spotgoedkope trouwjurk van Zeeman. De jurk was binnen een mum van tijd uitverkocht, maar Maaike Jansen (26) wist er eentje te bemachtigen. Het was het plan om in dezelfde jurk te trouwen, maar haar vriendin Marlou (29) kon geen exemplaar in haar maat vinden. 

De dames vertelden RTLnieuws.nl dat ze verwacht hadden dat de jurk om 00.00 uur in de verkoop zou gaan, maar dit was niet het geval. Uiteindelijk zetten de dames hun wekker erg vroeg en om 7.00 uur was het raak. De jurk zal binnen 48 uur worden bezorgd en de dames kunnen niet wachten tot de postbode hem aflevert. 

Het enige wat nu nog ontbreekt is een aanzoek. Marlou wil graag het aanzoek doen. Concrete trouwplannen zijn er nog niet: "Ik wacht geduldig af", aldus Maaike. 

In totaal verkoopt Zeeman 1500 van die goedkope trouwjurken. Dat straks 1499 andere vrouwen dezelfde jurk hebben, maakt Maaike niet veel uit. "1500 jurken, dan is de mijne nog best bijzonder. En op die ene dag ben ik toch de enige die hem draagt." Marlou probeert er alsnog eentje te bemachtigen. 

De Zeeman-jurk is een eenmalige actie. Hier lees je meer.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Tell Me Why

Videogame met een transgender hoofdrolspeler wordt overladen met nominaties en awards; maatschappelijke thema's zijn verweven in het verhaal van Tyler en Alyson.

Lees verder

Dales Prijs 2021

Lesbisch Archief Nijmegen krijgt Burgemeester Dales Prijs: 'De namen van LANijmegen en Ien Dales zijn vanaf die dag voor altijd eervol verbonden.' De uitreiking is te volgen via livestream.

Lees verder

Inclusieve diversiteit

We vragen inclusiviteit, maar we kijken niet genoeg binnen onze eigen gemeenschap. Dit is de perfecte tijd om tot nieuwe inzichten te komen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden