Trouwen in Zeemanjurk?

Ineens was hij er: de spotgoedkope trouwjurk van Zeeman. De jurk was binnen een mum van tijd uitverkocht, maar Maaike Jansen (26) wist er eentje te bemachtigen. Het was het plan om in dezelfde jurk te trouwen, maar haar vriendin Marlou (29) kon geen exemplaar in haar maat vinden. 

De dames vertelden RTLnieuws.nl dat ze verwacht hadden dat de jurk om 00.00 uur in de verkoop zou gaan, maar dit was niet het geval. Uiteindelijk zetten de dames hun wekker erg vroeg en om 7.00 uur was het raak. De jurk zal binnen 48 uur worden bezorgd en de dames kunnen niet wachten tot de postbode hem aflevert. 

Het enige wat nu nog ontbreekt is een aanzoek. Marlou wil graag het aanzoek doen. Concrete trouwplannen zijn er nog niet: "Ik wacht geduldig af", aldus Maaike. 

In totaal verkoopt Zeeman 1500 van die goedkope trouwjurken. Dat straks 1499 andere vrouwen dezelfde jurk hebben, maakt Maaike niet veel uit. "1500 jurken, dan is de mijne nog best bijzonder. En op die ene dag ben ik toch de enige die hem draagt." Marlou probeert er alsnog eentje te bemachtigen. 

De Zeeman-jurk is een eenmalige actie. Hier lees je meer.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Eindelijk weten wat seks is

Seks is een handeling, maar ook een geschenk, een identiteit, een belofte en een beroep: Linda Duits analyseert seks vanuit verschillende perspectieven.

Lees verder

'Sluit niemand buiten'

Paus pleit voor 'wettelijke bescherming voor paren van gelijk geslacht', een 'grote stap voorwaarts' binnen de katholieke kerk.

Lees verder

Mix van pot en pink

Poink viert haar jubileum: Al 10 jaar activiteiten voor en door lesbische (LBTQ+) vrouwen in de regio Arnhem-Nijmegen, en Lenny Janssen trekt de kar.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden