Oproep: panellid gezocht

 

VROUW Magazine

 

Het magazine VROUW (Telegraaf) zoekt voor het panel 'Wat zij vindt' een LBGT-vrouw of - koppel van 50+ of 60+ die niet in de Randstad woont. Iemand uit de provincie of van het platteland heeft de voorkeur. 

Er zal je worden gevraagd voor een leuk video-item van VROUW jouw mening te geven over verschillende onderwerpen, zoals werk, liefde en lifestyle.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar webredactie@zijaanzij.nl, met in de titel ' VROUW panel', dan zorgen wij dat jouw reactie bij VROUW magazine komt. 

 

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

'Damespaden déden iets'

Lesbiennes die zich zichtbaar, met regenboogveters en al, in de openlucht begaven… Er kwamen vaak heftige reacties op de aankondiging van een nieuw Damespad. Rita Zwaan blikt terug.

Lees verder

Boek & Borrel

Welk boek heeft een onuitwisbare indruk op je gemaakt? Welk boek sleepte je vroeger mee in je tas? En wat heeft dit boek betekend in je leven? In gesprek met… Claudia van der Werf.

Lees verder

The Prom komt naar Nederland

De musical gaat in september 2022 in première: 'Over the Top, Broadway, diversiteit, highschool, glitter & glamour, tearjerker, happy end en een geweldige soundtrack.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden