Oproep: panellid gezocht

 

VROUW Magazine

 

Het magazine VROUW (Telegraaf) zoekt voor het panel 'Wat zij vindt' een LBGT-vrouw of - koppel van 50+ of 60+ die niet in de Randstad woont. Iemand uit de provincie of van het platteland heeft de voorkeur. 

Er zal je worden gevraagd voor een leuk video-item van VROUW jouw mening te geven over verschillende onderwerpen, zoals werk, liefde en lifestyle.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar webredactie@zijaanzij.nl, met in de titel ' VROUW panel', dan zorgen wij dat jouw reactie bij VROUW magazine komt. 

 

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Mix van pot en pink

Poink viert haar jubileum: Al 10 jaar activiteiten voor en door lesbische (LBTQ+) vrouwen in de regio Arnhem-Nijmegen, en Lenny Janssen trekt de kar.

Lees verder

Lovato vs. Trump

Demi Lovato lanceert song 'Commander in Chief' en vraagt zich af hoe Trump 's nachts kan slapen met wat hij aanricht. 'We zijn in crisis, mensen gaan dood terwijl jij je zakken vult.'

Lees verder

Elske's B(r)oekje

'Ik ben getrouwd in een korte broek, wil begraven worden in een korte broek en vermoed dat ik zelfs ben geboren in een korte broek (al zegt mijn moeder van niet).'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden