Tofik Dibi in boekhandel Vrolijk

Tofik Dibi Vrolijk

 

'Een vrolijk gesprek met'...

Op 26 maart a.s. gaat  oud-kamerlid Tofik Dibi (GroenLinks) in boekhandel Vrolijk in gesprek met journalist Paul Hofman, over zijn in 2015 uitgekomen boek 'Djinn'. De titel van dit boek slaat op kwade geesten, waarvan moslims geloven dat die (onder meer) homoseksualiteit veroorzaken. Met dit boek kwam Tofik Dibi vorig jaar uit de kast, eerder had hij nooit in het openbaar over zijn geaardheid geschreven of gesproken.

Van de Vrolijk website: 'Het is een parel van een boek dat in het integratiedebat niet mag ontbreken. Tofik Dibi ontpopt zich als rolmodel voor Marokkaanse homo's. Een echte aanrader die een blik op een verscheurde, goedgebekte, soms overmoedige jonge gelovige werpt.' 

Aanmelden is verplicht, dit kan via: vrolijkboekhandel@gmail.com

Zaterdag 26 maart, 16.00 uur

Boekhandel Vrolijk 

Paleisstraat 135 

Amsterdam

www.vrolijk.nu

 

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

'Damespaden déden iets'

Lesbiennes die zich zichtbaar, met regenboogveters en al, in de openlucht begaven… Er kwamen vaak heftige reacties op de aankondiging van een nieuw Damespad. Rita Zwaan blikt terug.

Lees verder

Boek & Borrel

Welk boek heeft een onuitwisbare indruk op je gemaakt? Welk boek sleepte je vroeger mee in je tas? En wat heeft dit boek betekend in je leven? In gesprek met… Claudia van der Werf.

Lees verder

The Prom komt naar Nederland

De musical gaat in september 2022 in première: 'Over the Top, Broadway, diversiteit, highschool, glitter & glamour, tearjerker, happy end en een geweldige soundtrack.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden