Anti-homogeweld en de gevolgen: doe mee met het onderzoek

 

Deze week ontvingen wij het volgende verzoek in de Zij aan Zij mailbox: 

Mijn naam is Jacco Smeenk. Ik ben student aan de Universiteit Twente en in het kader van mijn afstudeerscriptie doe ik onderzoek naar de mogelijke gevolgen van anti-homogeweld voor homoseksuele mannen, lesbiennes en biseksuelen. Ik focus mij hierbij op berichten en verhalen over anti-homogeweld (zogenaamde indirecte slachtofferervaring). Mijn hoop is dat het onderzoek leidt tot meer inzicht en bewustwording rondom dit onderwerp.

Nu ben ik op zoek naar respondenten die de vragenlijst voor mijn onderzoek willen invullen. Ik heb al behoorlijk wat mannen die de vragenlijst hebben ingevuld maar ik zoek ook nog vrouwen die dit willen doen. Nu is mijn vraag: zouden jullie mij kunnen helpen met het verspreiden van mijn vragenlijst? Bijv. door met behulp van social media? Ik zou hier heel erg mee geholpen zijn!

Dit is de link naar mijn vragenlijst.

 

Bij deze, Jacco.

 

 

 

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

'Damespaden déden iets'

Lesbiennes die zich zichtbaar, met regenboogveters en al, in de openlucht begaven… Er kwamen vaak heftige reacties op de aankondiging van een nieuw Damespad. Rita Zwaan blikt terug.

Lees verder

Boek & Borrel

Welk boek heeft een onuitwisbare indruk op je gemaakt? Welk boek sleepte je vroeger mee in je tas? En wat heeft dit boek betekend in je leven? In gesprek met… Claudia van der Werf.

Lees verder

The Prom komt naar Nederland

De musical gaat in september 2022 in première: 'Over the Top, Broadway, diversiteit, highschool, glitter & glamour, tearjerker, happy end en een geweldige soundtrack.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden