Anti-homogeweld en de gevolgen: doe mee met het onderzoek

 

Deze week ontvingen wij het volgende verzoek in de Zij aan Zij mailbox: 

Mijn naam is Jacco Smeenk. Ik ben student aan de Universiteit Twente en in het kader van mijn afstudeerscriptie doe ik onderzoek naar de mogelijke gevolgen van anti-homogeweld voor homoseksuele mannen, lesbiennes en biseksuelen. Ik focus mij hierbij op berichten en verhalen over anti-homogeweld (zogenaamde indirecte slachtofferervaring). Mijn hoop is dat het onderzoek leidt tot meer inzicht en bewustwording rondom dit onderwerp.

Nu ben ik op zoek naar respondenten die de vragenlijst voor mijn onderzoek willen invullen. Ik heb al behoorlijk wat mannen die de vragenlijst hebben ingevuld maar ik zoek ook nog vrouwen die dit willen doen. Nu is mijn vraag: zouden jullie mij kunnen helpen met het verspreiden van mijn vragenlijst? Bijv. door met behulp van social media? Ik zou hier heel erg mee geholpen zijn!

Dit is de link naar mijn vragenlijst.

 

Bij deze, Jacco.

 

 

 

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden