Anti-homogeweld en de gevolgen: doe mee met het onderzoek

 

Deze week ontvingen wij het volgende verzoek in de Zij aan Zij mailbox: 

Mijn naam is Jacco Smeenk. Ik ben student aan de Universiteit Twente en in het kader van mijn afstudeerscriptie doe ik onderzoek naar de mogelijke gevolgen van anti-homogeweld voor homoseksuele mannen, lesbiennes en biseksuelen. Ik focus mij hierbij op berichten en verhalen over anti-homogeweld (zogenaamde indirecte slachtofferervaring). Mijn hoop is dat het onderzoek leidt tot meer inzicht en bewustwording rondom dit onderwerp.

Nu ben ik op zoek naar respondenten die de vragenlijst voor mijn onderzoek willen invullen. Ik heb al behoorlijk wat mannen die de vragenlijst hebben ingevuld maar ik zoek ook nog vrouwen die dit willen doen. Nu is mijn vraag: zouden jullie mij kunnen helpen met het verspreiden van mijn vragenlijst? Bijv. door met behulp van social media? Ik zou hier heel erg mee geholpen zijn!

Dit is de link naar mijn vragenlijst.

 

Bij deze, Jacco.

 

 

 

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Mix van pot en pink

Poink viert haar jubileum: Al 10 jaar activiteiten voor en door lesbische (LBTQ+) vrouwen in de regio Arnhem-Nijmegen, en Lenny Janssen trekt de kar.

Lees verder

Lovato vs. Trump

Demi Lovato lanceert song 'Commander in Chief' en vraagt zich af hoe Trump 's nachts kan slapen met wat hij aanricht. 'We zijn in crisis, mensen gaan dood terwijl jij je zakken vult.'

Lees verder

Elske's B(r)oekje

'Ik ben getrouwd in een korte broek, wil begraven worden in een korte broek en vermoed dat ik zelfs ben geboren in een korte broek (al zegt mijn moeder van niet).'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden