Funidelia outfits voor Europride

 

(advertorial)

Het feestgedruis barst bijna los! Morgen is het Roze Zaterdag in Amsterdam, eind juli is er het Milkshake festival, en op 6 augustus is er de Canal Pride. En er is nog heel veel meer de komende weken. Natuurlijk ben jij erbij en stort jij je in de feestvreugde. Zet dus een grappige pruik op, of een fantastische zonnebril, een spannende boa, sexy aanplakwimpers, een komisch hoedje of iets anders waar je mee opvalt en waarmee je het feest compleet maakt. Waar koop je dat?  

Kijk eens op de website van Funidelia voor roze kleding en roze accessoires en gay pride outfits en maak je outfit compleet! 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Bar Buka gaat dicht

Geluidsoverlast maakt dat de populaire vrouwenbar tijdelijk haar deuren sluit: Een grootscheepse verbouwing moet het probleem verhelpen.

Lees verder

IFFR 2020

Grote diversiteit aan films en focus op jonge, onderscheidende makers: het Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR) gaat van start.

Lees verder

Rolverdeling ouderschap

Dilemma: Na de geboorte van ons kind wil mijn vriendin parttime gaan werken. Ze wordt dan afhankelijk van mij, en ik verfoei afhankelijkheid. Wat zou jij doen?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden