Funidelia outfits voor Europride

 

(advertorial)

Het feestgedruis barst bijna los! Morgen is het Roze Zaterdag in Amsterdam, eind juli is er het Milkshake festival, en op 6 augustus is er de Canal Pride. En er is nog heel veel meer de komende weken. Natuurlijk ben jij erbij en stort jij je in de feestvreugde. Zet dus een grappige pruik op, of een fantastische zonnebril, een spannende boa, sexy aanplakwimpers, een komisch hoedje of iets anders waar je mee opvalt en waarmee je het feest compleet maakt. Waar koop je dat?  

Kijk eens op de website van Funidelia voor roze kleding en roze accessoires en gay pride outfits en maak je outfit compleet! 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Verkiezingsdebat 2021

COC Nederland: Wat gaan politici doen tegen de geweldsincidenten tegen LHBTI's? Moet zogenaamde 'LHBTI-genezing' verboden worden? Livecast op vrijdag 5 februari.

Lees verder

Hoop, ruzie en verlies

'Zij wist wanneer we moesten stoppen, dat talent heb ik nooit gehad.' Dorine (31) is verslaafd aan gokken, verloor haar vriendin en zit tot haar nek in de schulden.

Lees verder

'Damespaden déden iets'

Lesbiennes die zich zichtbaar, met regenboogveters en al, in de openlucht begaven… Er kwamen vaak heftige reacties op de aankondiging van een nieuw Damespad. Rita Zwaan blikt terug.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden