Funidelia outfits voor Europride

 

(advertorial)

Het feestgedruis barst bijna los! Morgen is het Roze Zaterdag in Amsterdam, eind juli is er het Milkshake festival, en op 6 augustus is er de Canal Pride. En er is nog heel veel meer de komende weken. Natuurlijk ben jij erbij en stort jij je in de feestvreugde. Zet dus een grappige pruik op, of een fantastische zonnebril, een spannende boa, sexy aanplakwimpers, een komisch hoedje of iets anders waar je mee opvalt en waarmee je het feest compleet maakt. Waar koop je dat?  

Kijk eens op de website van Funidelia voor roze kleding en roze accessoires en gay pride outfits en maak je outfit compleet! 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Eindelijk weten wat seks is

Seks is een handeling, maar ook een geschenk, een identiteit, een belofte en een beroep: Linda Duits analyseert seks vanuit verschillende perspectieven.

Lees verder

'Sluit niemand buiten'

Paus pleit voor 'wettelijke bescherming voor paren van gelijk geslacht', een 'grote stap voorwaarts' binnen de katholieke kerk.

Lees verder

Mix van pot en pink

Poink viert haar jubileum: Al 10 jaar activiteiten voor en door lesbische (LBTQ+) vrouwen in de regio Arnhem-Nijmegen, en Lenny Janssen trekt de kar.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden