Europride Tip van de Dag: Shakespeare Club (COC)

 

Shakespeare              Beeld: nosweatshakespeare.com

 

Tot en met 7 augustus is de Shakespeare Club* in het Amsterdam Museum het culturele hart van Europride.

In het museum vinden heel veel leuke events plaats, zoals dagelijkse LGBTI-rondleidingen door de collectie, een audiotour door Ellie Lust en de #agFag  en Transmission kunstevents.

Wil je even bijkomen? Dan kun je terecht in de Shakespeare Club op de binnenplaats van het museum. Voor ‘een dosis cultuur en muziek, maar ook voor een biertje, even relaxen en om andere Pridebezoekers te ontmoeten’. Op het programma staan onder meer optredens van het Danspaleis, het DeLaMar Theater en de Nederlandse Reisopera.

*Shakespeare Club was de (schuil)naam waaronder het COC zeventig jaar geleden werd opgericht.

Tijden en meer info vind je in de Zij aan Zij online eventkalender.

 

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

'Damespaden déden iets'

Lesbiennes die zich zichtbaar, met regenboogveters en al, in de openlucht begaven… Er kwamen vaak heftige reacties op de aankondiging van een nieuw Damespad. Rita Zwaan blikt terug.

Lees verder

Boek & Borrel

Welk boek heeft een onuitwisbare indruk op je gemaakt? Welk boek sleepte je vroeger mee in je tas? En wat heeft dit boek betekend in je leven? In gesprek met… Claudia van der Werf.

Lees verder

The Prom komt naar Nederland

De musical gaat in september 2022 in première: 'Over the Top, Broadway, diversiteit, highschool, glitter & glamour, tearjerker, happy end en een geweldige soundtrack.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden