Europride Tip van de Dag: Shakespeare Club (COC)

 

Shakespeare              Beeld: nosweatshakespeare.com

 

Tot en met 7 augustus is de Shakespeare Club* in het Amsterdam Museum het culturele hart van Europride.

In het museum vinden heel veel leuke events plaats, zoals dagelijkse LGBTI-rondleidingen door de collectie, een audiotour door Ellie Lust en de #agFag  en Transmission kunstevents.

Wil je even bijkomen? Dan kun je terecht in de Shakespeare Club op de binnenplaats van het museum. Voor ‘een dosis cultuur en muziek, maar ook voor een biertje, even relaxen en om andere Pridebezoekers te ontmoeten’. Op het programma staan onder meer optredens van het Danspaleis, het DeLaMar Theater en de Nederlandse Reisopera.

*Shakespeare Club was de (schuil)naam waaronder het COC zeventig jaar geleden werd opgericht.

Tijden en meer info vind je in de Zij aan Zij online eventkalender.

 

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Mix van pot en pink

Poink viert haar jubileum: Al 10 jaar activiteiten voor en door lesbische (LBTQ+) vrouwen in de regio Arnhem-Nijmegen, en Lenny Janssen trekt de kar.

Lees verder

Lovato vs. Trump

Demi Lovato lanceert song 'Commander in Chief' en vraagt zich af hoe Trump 's nachts kan slapen met wat hij aanricht. 'We zijn in crisis, mensen gaan dood terwijl jij je zakken vult.'

Lees verder

Elske's B(r)oekje

'Ik ben getrouwd in een korte broek, wil begraven worden in een korte broek en vermoed dat ik zelfs ben geboren in een korte broek (al zegt mijn moeder van niet).'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden