Suzanne Klemann en boerin Bertie in Expeditie Robinson

 

Werd eerder deze week bekend dat Neerlands bekendste boerin, Bertie Steur, deelneemt aan Expeditie Robinson 2016. Nu is de definitieve line up van het programma bekend en wat blijkt: er gaat nog een Zij aan Zij favoriet naar het onbewoond eiland: Suzanne Klemann!

Suzanne wilde wat afwisseling in haar zangcarrière, en zij heeft hard getraind om zich voor te bereiden op het survivalprogramma. Andere deelnemers aan ER 2016 zijn onder meer actrice en schrijfster Elle van Rijn en 'stoere kite surf chick' Jalou Langeree.

 

Expeditie Robinson 

RTL 5

Donderdag - 20.30 uur

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden